În seara aceasta într-o etapă intermediară a campionatului de fotbal în sală liga a II-a Transilvania Topliţa – Izorep Târgu Mureş 0-25 (0-13). În etapa următoare echipa din topliţa va juca la Miercurea Ciuc.

Forarea începută de aproape o lună astăzi a ajuns la 514 metri. Inginerul care conduce lucrările ne-a declarat că din cauză că s-a ajuns la un nivel unde au dat de rocă tare (cristalină) forarea s-a încetinit. Astfel într-o oră înaintează doar un metru.

În seara aceasta la campionatul de fotbal în sală a etapei a 8-a, liga a II-a: Sport Klub Odorhei –Transilvania Topliţa 21-1 (13-1). Golul echipei din Topliţa a fost marcat de Lazar.

Forările începute pe data de 3 noiembrie în scop de cercetare astăzi ai ajuns la adâncimea de 296 metri.

S-a terminat faza zonală a concursului de muzică uşoară pentru tinere talente. Cele trei reprezentanţi ai Topliţei au avut o evoluţie bună şi astfel formaţiile Jeansy şi Lukasso, precum cântăreaţa Chrystina s-au calificat la faza regională.

În etapa recentă a campionatului republican de volei juniori echipele din Topliţa au obţinut următoarele rezultate, fete: CSŞ Topliţa – Pro Voley Miercurea Ciuc 0-3 şi (băieţi) CSŞ Topliţa – CSŞ Bistriţa 3-0.

A apărut cel de al şaselea număr a publicaţiei „Caiete de istorie locală”. Aceste caiete care prezintă istoria zonelor Topliţei şi a Gheorgheniului, în acest număr fac cunoscut celor interesaţi publicistica din zonele amintite.

În etapa de astăzi a campionatului de fotbal în sală liga a II-a: Transilvania Topliţa – Elite Gheorgheni 3-15 (1-9). Golurile gazdelor au fost marcate de Demian (2) şi Sand. Echipa antrenată de Turku Ioan a aliniat următoarea formaţie: Balla, Lázár, Barabás, Turku, Sand, Ciocania, Demian, Parasca, Gabor. În următoarea etapă echipa locală va juca… Continuă »

De curând a început repararea acoperişului clădirii Clubului Sportiv Şcolar din Topliţa. Cu această ocazie, ieri pe acoperişul clădirii s-au găsit 198 de cartuşe de 8 cm, cu inscripţia „44M”. Cartuşele au fost ridicare şi depozitate la Biroul Arme şi Substanţe Toxice. Clădirea respectivă între anii 1858-1944 era proprietatea firmei de plutărit din Reghin.

În ultima etapă a campionatului de volei juniori s-au înregistrat următoarele rezultate, fete-junioare I. CSŞ Tărgu Mureş – CSŞ Topliţa 3-0, băieţi juniori I CSŞ Tărgu Mureş – CSŞ Topliţa 0-3 şi juniori II CSŞ Cluj – CSŞ Topliţa 0-3.