Azi cu ceva înainte de ora 11 în parcarea de lângă casa de cultură o maşină albă, marca Opel cu număr de Bucureşti a luat foc. Datorită intervenţiilor şoferilor şi a proprietarului, focul a fost stins înaintea sosirii pompierilor. Cauza incendiului scurt circuit la instalaţia electrică a maşinii.

Ieri s-a terminat un turneu de fotbal în sală organizat la Sala Sporturilor din Topliţa pentru sportivi de categoria juniori II. La turneu au participat echipe din Odorhei, Sovata, Gheorgheni, Târgu Mureş şi Topliţa. Clasamentul final a fost următorul: 1. Sovata, 2. Odorhei, 3. Topliţa, 4. Gheorgheni, 5. Târgu Mureş.

În decurs de câteva zile cimitirul Bajko a fost profanat de mai multe ori. Astfel până-n prezent s-au spart ornamentele din beton sau din piatră de pe 11 morminte, iar de pe un mormânt s-a smuls crucea de fier şi a fost aruncat. Aceste profanări nu sunt o noutate căci de ani de zile, mai… Continuă »

De astăzi casa de cultură din centrul oraşului este păzită de camere de supraveghere. Este un lucru bun instalarea acestor camere căci nu se va mai fura cea ce mai este. Din păcate aceste camere trebuiau montate mai demult căci deja din incinta clădiri au „dispărut” aparaturi electronice, covoare, calorifere, diferite mobiliere etc. Construirea casei… Continuă »

A apărut un nou număr al ziarului local Glasul Călimanilor. În cei 8 pagini putem citii atât ştiri locale cât şi din zonă. Bineînţeles nu lipseşte nici rebusul pentru cei interesaţi de integrame.

Forările începute pe 3 noiembrie, pe data de 2 decembrie au ajuns la 600 de metri adâncime. În ultimele zile echipa specializată a efectuat diferite cercetări în acest loc. După cum ne-a declarat inginerul responsabil cu forarea, sub localitatea noastră s-a găsit apă termală de 30 de grade Celsius. Cu toate că s-a sperat că… Continuă »

După cum am fost informaţi de la antrenorii Bőjthe Attila şi Bőjthe László, ambii având 3 Dan, anul de care ne vom despărţii, a fost un an bun pentru karateka din acest club. Astfel, sportivii au participat la cinci concursuri şi au obţinut în total 106 medalii.

Ca în fiecare an şi anul acesta parohia reformată împreună cu parohia din oraşul Olandez Hengello, vor dărui peste 400 de cadouri pentru copii din Topliţa. Aceste cadouri vor primii copii între 4 şi 14 ani.

Directoratul Sportiv al judeţului Harghita, Consiliul Judeţean Harghita şi Consiliul local Miercurea Ciuc, au premiat pe cei mai buni sportivi din judeţul nostru pe anul în curs. Dintre topliţeni au fost premiaţi: cu locul 1, la grupa pentru juniori Ţăran Ionuţ Dorin de la CSŞ Topliţa secţia sanie, pentru medaliile obţinute în acest an şi… Continuă »

S-a terminat turul campionatului de fotbal în sală. Clasamentul în liga a II-a, grupa de vest se prezintă astfel: 1.Izorep Târgu Mureş 12 11 0 1 111-25 33, 2. Siculum Miercurea Ciuc 12 8 0 4 78-75 24, 3. Sport Klub Odorhei 12 6 2 4 69-36 20, 4. Autoglobus Baia Mare 12 5 2… Continuă »