S-a terminat turneul de volei juniori III, de la Baia Mare, unde echipa de fete antrenată de Macarie Marius a învins echipele din Sighetul-Marmației, Cluj şi Baia Mare cu scorul de 3-0. Următorul turneu de sală se va desfăşura la Timişoara. Între 16-18 martie la Topliţa se va organiza turneul semifinal la juniori II, fete,… Continuă »

Azi de la ora 19 la restaurantul „Casa M” (Călimănel) vicepreşedintele Partidului Noua Generaţie din judeţele Harghita, Mureş şi Covasna, Doru Borşan, se va întâlnii cu electoratul din Topliţa, unde va informa pe cei prezenţi de ultimele noutăţi ai partidului din care face parte, precum va asculta problemele celor din localitatea noastră.

Luna aceasta chatul #marosheviz împlinește un an de existentă. Cu această ocazie unii dintre utilizatorii chatului au sărbătorit evenimentul la Odorhei. De la Csibi István, care a înființat acest chat am aflat că acest chat a devenit foarte popular, și la această aniversare au fost prezenți din mai multe localități din Ardeal. Astfel lângă muzică… Continuă »

După ce postul local de radio Ardealul s-a scos la vânzare, şi radio Energy este de vânzare. Acest post până în prezent doar muzică a emis. Cu atâtea posturi locale sperăm că în sfârşit vom avea un post adevărat.

Sâmbătă, 17 februarie de la ora 19 la restaurantul Izabella se organizează „Carnaval”. În program sunt mai multe concursuri printre care vor fi premiaţi, cei mai buni dansatori, dar şi cea mai reuşită mască prezentă la acest bal, de asemenea va fi şi tragere de „tombolă”. Va cânta formaţia No Name din localitate.

De azi angajaţii primăriei au început să taie acei copaci care sunt uscați sau care reprezintă pericol în cazul căderii lor. Începând de azi dimineaţă s-au tăiat în jur de zece copaci în vecinătatea fostului hotel Călimani şi din parcul central. Am mai aflat de la cei în cauză că se vor tăia copaci în… Continuă »

În această seară în liga a doua a campionatului de fotbal în sală de la ora 18 în Sala Sporturilor din Topliţa s-a desfăşurat meciul următor: Elite Gheorgheni – S.K. Odorhei 3-2 (2-0). Golurile echipei din Gheorgheni au fot marcate de topliţenii Ciocania, Bliorţ Cristian şi Bliorţ Ciprian.

Cu toate că anul trecut primăria locală a cheltuit cinci mi de lei pentru a astupa gropile din localitate, în prezent din nou ne confruntăm cu aceeaşi problemă, gropile. Acest fapt se datorează şi faptului că anul trecut doar gropile mari au fost astupate, reparate, iar cele cu dimensiuni de 10-20 de cm au fost… Continuă »

Ieri şi alaltăieri reprezentanţii unei firme din Miercurea Ciuc au purtat discuţii pentru o posibilă cumpărare a postului local de radio „Ardealul”. Firma respectivă, printre altele are şi un ziar regional. Radio Ardealul are doi acţionari şi sperăm dacă părţile se vor înţelege vom avea în sfârşit un post local adevărat care să transmită ştiri… Continuă »

Între Topliţa şi Borsec (Creanga), un TIR venind dinspre Moldova, din cauza neatenţiei a derapat şi a căzut în gol. S-a oprit după circa 40 de metrii. Din fericire şoferul maşinii a scăpat cu câteva zgârieturi şi asta pentru că purta centura de siguranţă.