Ieri şi astăzi la turneul semifinal de cadeţi s-au înregistrat rezultatele: Craiova – Zalău 3-1, Topliţa – Dej 3-1 şi Craiova – Râmnicul Vâlcea 3-0, Zalău – Topliţa 3-2.

În aceste zile Cristian Marius Boeriu, adjunctul de la SMURD Târgu Mureş, a sosit în oraşul nostru în scopul de a inspecta noul sediu a filialei SMURD Topliţa. Acest sediu, de care Boeriu a fost mulţumit va fi inaugurat lângă pompierii din localitate.

În turneul semifinal de cadeţi, astăzi, s-au înregistrat rezultatele: Râmnicul Vâlcea – Dej 3-0 şi Topliţa – Craiova 3-1.

A început turneul semifinal de volei, cadeţi, desfăşurat la Topliţa în Sala Sporturilor. Iată rezultatele primei zile: Dej – Craiova 3-1 şi Zalău – Râmnicul Vâlcea 3-0.

Delegaţia de la parohia romano-catolică din Frankfurt astăzi a părăsit oraşul nostru. În cele 5 zile ei au vizitat oraşul, dar şi cele mai importante obiective turistice ale judeţului. Totodată ei au vizitat şi celelalte parohii din Topliţa, astfel au fost la ortodocşi, greco-catolici şi reformaţi. Cele două parohi romano catolice (Frankfurt şi Topliţa) s-au… Continuă »

Ieri şi astăzi s-a desfăşurat la Topliţa turneul semifinal de volei fete la categoria junioare III. Iată rezultatele înregistrate: CSŞ Baia Mare – CSŞ Iaşi 3-0, CSŞ Baia Mare – CSŞ Piatra Neamţ 3-1, CSŞ Baia Mare – CSŞ Topliţa 3-0 , Topliţa – Iaşi 3-0, Topliţa – Piatra Neamţ 3-2 şi Piatra Neamţ –… Continuă »

Astăzi a sosit din oraşul German, Frankfurt, o delegaţie la parohia romano catolică din Topliţa. Cele două parohii (Frankfurt şi Topliţa) sunt înfrăţite din anul 1992, şi de atunci ei se vizitează reciproc, iar cei din Frankfurt anual aduc diferite ajutoare umanitare la Topliţa. Delegaţia respectivă a fost condusă de Klaus Dieter Then.

Clubul de karate „Emi The Best” a participat la Campionatul Naţional de Karate de la Braşov, alături de încă 48 de cluburi din ţară şi cu participarea a peste 800 de karateka. Iată rezultatele clubului harghitean la kumite: Ţăran Alina locul I la -50 kg; Lörincz Rajmond locul II la cadeţi +60 kg; Truţa Adriana… Continuă »

Aseară s-au terminat meciurile semifinalelor pentru juniori I băieţi la volei, care s-au desfăşurate la Oradea. Echipa CSŞ Topliţa a învins cu scorul de 3-0 echipele din Oradea, Zalău şi pe Dinamo Bucureşti şi a pierdut cu scorul de 3-0 de la echipa din Baia Mare. Echipa din Topliţa s-a calificat pentru turneul final de… Continuă »

După ce unii localnici din cartierul Zăpode au dat foc la iarba necosită de anul trecut, flacăra a ajuns la o cabană din acea zonă care a ars în totalitate. Cabana în cauză avea două nivele, cu mai multe camere, dintre care una pe timp de iarnă se folosea ca bar la pârtia din apropiere…. Continuă »