S-a terminat faza finală la volei fete pentru speranţe, organizat la Râmnicu Vâlcea. Echipa de fete CSŞ Topliţa antrenată de Macarie Marius a obţinut următoarele rezultate: Axiopolis Cernavodă – CSŞ Topliţa 3-0; CSŞ Lugoj – CSŞ Topliţa 3-2; CSŞ Topliţa – CSŞ Sibiu 3-2; CSŞ Târgu Mureş – CSŞ Topliţa 3-0 şi CSŞ 2 Baia… Continuă »

După câţiva ani de „pauză” de luna viitoare se va reînfiinţa Cercul Literal din Topliţa. După toate probabilităţile acest cerc va avea sediul în incinta castelului Urmánczy.

S-a încheiat turneul de volei organizat pentru licee. Azi pentru locurile 1-2 Sibiu – Topliţa 2-1. clasament final: 1. Sibiu; 2. Topliţa; 3. Cluj; 4. Sfântu Gheorghe; 5. Târnăveni; 6. Braşov. În finală s-a calificat prima clasată.

Azi în sala de sport a liceului O.C. Tăslăuanu, s-a desfăşurat un cantonament organizat de A.S Shodan din Topliţa. Cantonamentul a fost condus de sensei Yuji Takayanagi de 4 dani. El este din Japonia şi se află de patru luni la Odorhei unde va mai sta doi ani, timp în care se va ocupa cu… Continuă »

Azi a început în „Sala Sporturilor” etapa zonei 6 la volei fete pentru liceele din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sporturilor pentru Şcolari cu participarea: Liceul Mihai Viteazul din Sfântu Gheorghe; C.N. Ioan Meşotă din Braşov; C.N. O. Goga din Sibiu; Liceul Apaczai din Cluj; Liceul Andrei Bârseanu din Târnăveni şi Liceul O.C. Tăslăuanu din Topliţa…. Continuă »

De curând s-a desfăşurat campionatul naţional de schi fond seniori, la Piatra Arsă, unde sportivii din Topliţa au obţinut rezultate remarcabile. Astfel Peter Laszlo legitimat la CSŞ Topliţa şi Dinamo Braşov la ştafetă 2×15 km s-a clasat pe locul 4, iar la ştafetă 4×15 km cu echipa Dinamo a devenit Campion Naţional. Farcaş Raluca de… Continuă »

După aproape patru ani din nou se adună din localitate câinii fără stăpâni. Câinii prinşi de angajaţi ai primăriei specializaţi în prinderea lor, sunt duşi în „locuinţe pentru câinii” amenajaţi special pentru ei, care se află în spatele stadionului Mureşul, lângă piaţa de animale.

Topliţeanul Andrecuţ Ciprian Florin începând din acest an este membru al echipei naţionale de căţărare. Datorită rezultatelor excepţionale a fost cooptat in lotul naţional, alături de care a participat la cantonamentul desfăşurat în Alpii Francezi, cu toate ca tânărul topliţean, până în prezent nu a fost legitimat la nici un club. Andrecuţ a recunoscut ca… Continuă »

Între 18-22 aprilie s-a desfăşurat la Baia Mare Turneul Final de Volei cadeţi (masculin). Echipa CSŞ Topliţa antrenat de Puşcaş Marin, cu toate că s-a prezentat cu cel mai tânăr lot a obţinut un binemeritat loc patru. Iată rezultatele echipei din Topliţa: CSŞ Topliţa – Câmpulung 3-1, Topliţa – Cluj 3-0, Rapid Bucureşti – Topliţa… Continuă »

De câteva zile primăria din localitate a început lucrările la drumul naţional care trece prin localitate. Astfel pe o distanţă de 20 km drumul va fi reparat, plombat.