Mâine de la ora 17 la Centrul Cultural din localitate se va organiza prima serată literar-muzicală după reînfiinţarea cenaclului literar „O.C. Tăslăuanu”. Îşi dau concursul ansamblul folcloric profesionist „Rapsodia Călimanilor” şi cenaclul literar „O.C. Tăslăuanu”.

Din 13.494 de locuitori cu drept de vot au participat la urne 2749. Iată rezultatele votului pentru alegerile euro-parlamentare care s-au înregistrat la Topliţa: 1. UDMR 645 de voturi; 2. PSD 633; 3. PD 619; 4. PRM 174; 5. Tokes Laszlo 173; 6. PNL 142; 7. PLD 138; 8. PIN 70; 9. PNG 57; 10…. Continuă »

Mâine peste 13.000 de cetăţeni ai topliţei sunt chemate la urne. Ieri a fost ultima de zi pentru campania electorală, din păcate unii nu luptă cinstit, nu respectă pe alţi candidaţi. Astfel, joi pe mai multe afişe electorale ale UDMR au fost lipite afişe ale PRM-ului. Vineri a sosit „invazia verde”, căci pe mai multe… Continuă »

Între 3 şi 19 noiembrie formaţia topliţeană Lukasso a participat la un turneu organizat de către Agenţia Naţională de Tineret. Astfel membrii formaţia Lukacs Iren şi Soos Hunor au concertat în oraşele: Timişoara, Arad, Lugoj, Sărmăşag, Şimleul Silvaniei, Bistriţa, Adjud, Deva şi Petroşani. Pentru formaţie aceasta este cel de al doilea mare turneu pe acest… Continuă »

Un ultim rezultat din campionatul naţional de volei pentru juniori: CSŞ Cluj – CSŞ Topliţa 1-3. Echipa de băieţi a terminat jocurile din grupe clasându-se pe locul secund şi astfel ei vor participa în luna ianuarie la un turneu semifinal organizat la Topliţa. Echipa de junioare fete mai are două meciuri de disputat.

Începând de azi s-a încheiat pe pagina noastră rubrica pentru opinia publică unde aţi putut vota în privinţa votului pentru euro-parlamentari. Iată rezultatul final: Tokes Laszlo 48,08%, Partidul Democrat 23,08%, UDMR 17,31%, PSD 3,85%, PLD 3,85%, PIN 1,92, Partidul Verde 1,92. Restul partidelor nu au primit nici un vot.

Astăzi s-a desfăşurat o conferinţă de presă organizat de Partidul Liberal Democrat filiala Harghita. La aceasta au fost prezenţi: Breda Lukacs preşedintele partidului pe jud. Harghita, vicepreşedintele judeţean, precum şi Stoian Marcel preşedintele PLD-Topliţa. La întrunire preşedintele judeţean a vorbit despre politica partidului, proiecte despre viitor precum despre alegerile euro parlamentare de săptămâna viitoare.

În campionatul judeţean de fotbal juniori: Ştiinţa Topliţa – Progresul Odorhei 1-5 (1-0).

După ce săptămâna trecută UDMR-ul şi PD-ul au făcut campanie electorală în oraş, azi cei de la PLD vor face campanie electorală în localitatea noastră. PLD-ul de la ora 12 va organiza şi o conferinţă de presă în sala de şedinţe a hotelului Mureş.

Azi în parcul central al oraşului o firmă de specialitate a început forările pentru a constata rezistenţa solului.După cum ne-a declarat conducătorul lucrării, se va fora până la 12 metrii pentru a vedea structura şi rezistenţa solului. Acestea sunt necesare pentru lucrările de anul viitor când va începe modernizarea drumului Reghin – Chichiş, pentru care… Continuă »