După ninsoarea abundentă din această noapte, angajaţii primăriei au început curăţarea zăpezii de pe drumurile din oraş. Toate bune şi frumoase doar că zăpada adunată care conţine uleiuri, sare , nisip şi cine ştie încă ce, se aruncă în râul Mureş, asta în timp ce în mai multe locuri sunt amplasate plăcuţe cu inscripţia de… Continuă »

Azi s-a încheiat turneul 1 de volei juniori. Rezultatul ultimului meci: CSŞ Baia Mare – CSŞ Bistriţa 2-3. Pentru turneul 2 s-au calificat echipele din Topliţa şi Bistriţa.

Primele două rezultate din cadrul turneului 1 la volei juniori mari: CSŞ Topliţa – CSŞ Bistriţa 3-0 şi CSŞ Topliţa – CSŞ Baia Mare 3-1.

Mâine de la ora 20 la restaurantul Izabella se va organiza balul tradiţional de lăsare a postului. La acest bal vor fi diferite concursuri, tombolă etc. Muzica va fi asigurată de formaţia No Name.

Mâine va începe turneul 1 pentru sferturile de finală la volei juniori mari băieţi, turneu care se va desfăşura la „Sala Sporturilor” din Topliţa. Iată programul: vineri de la ora 17 CSŞ Topliţa – CSŞ LAPI Bistriţa. Sâmbătă de la ora 10,30 CSŞ Topliţa – CSŞ Matrix Baia Mare, iar duminică de la ora 10,30… Continuă »

Mâine, joi, 24 ianuarie de la ora 17 şi 15 minute la şcoala nr. 4 „Sf. Ilie” va avea loc activitatea de evaluare a rezultatelor proiectului de dezvoltare şcolară „ATQUE NOS”.

Mâine de la ora 11,30 la biserica reformată va avea loc un forum cu locuitorii din oraşul nostru, unde deputatul Garda Dezso se va întâlni cu cei interesaţi. La acest forum deputatul doreşte să informeze pe cei prezenţi de activitatea lui parlamentară din ultimii ani.

De curând s-a desfăşurat la Ciuman Cupa Ben-Com-Mixt la schi alpin. La acest concurs au participat 102 copii şi 33 de seniori. Iată rezultatele sportivilor din Topliţa: categoria clasele VII-VIII, Baroti Mozes locul 3. Categoria 19-35 ani Walter Magdolna locul 1, iar la categoria celor de 36-50 de ani Kiss Vilmos s-a clasat pe locul… Continuă »

Vineri de la ora 16,30 la Şcoala Populară de Artă (castelul Urmánczy) se va ţine concert de pian la care îşi vor da concursul 20 de tinere talente din clasa profesoarei Blănaru Amalia, din Topliţa şi Gheorgheni.

Ca şi celelalte instituţii de învăţământ din oraş şi Clubul Elevilor a fost reabilitată. La acest institut de învăţământ anul trecut între lunile august şi decembrie s-a investit 240.000 Ron.