În cadrul campionatului judeţean de juniori, ieri echipa Ştiinţa Topliţa a învins cu scorul de 1-0 echipa similară din Miercurea Ciuc.

Începând de astăzi şi oraşul nostru are o hartă al localităţii amplasată în centrul oraşului. Această hartă amplasată de primăria locală se află în parcul central şi pe ea sunt marcate instituţiile sau alte locuri de interes public şi turistic. Totodată pe panoul pe care se află amplasat harta pe partea către parc se află… Continuă »

În oraşul austriac, Insbruck s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Sanie al României, unde sportiva de la CSŞ Topliţa Mădălina Roşca s-a clasat pe locul II la junioare şi pe locul IV la senioare. Tot la Insburck şi tot în cadrul Campionatului Naţional de sanie al României, topliţeanul Ţăran Ionuţ, la seniori a devenit vicecampion la… Continuă »

S-a încheiat turneul semifinal de la Turda la volei junioare III. Iată rezultatele echipei din Topliţa, antrenată de Macarie Marius: CSŞ Topliţa – CSŞ Turda 3-0, CSŞ Topliţa – CSŞ Cluj 3-0 şi CSŞ Topliţa – CSŞ Târgu Mureş 1-3. Pentru turneul final sa-u calificat echipele din Târgu Mureş şi Topliţa.

La acest sfârşit de săptămâna bisericile romano catolice şi cel reformat au avut oaspeţi de la bisericile înfrăţite din Frankfurt respectiv Hengello (Olanda). Cei din ţara lalelelor au adus ajutoare pentru cantina săracilor, iar cei din Germania mai multe medicamente. După cum am aflat de la Klaus Dieter Then conducătorul delegaţiei germane s- a ajuns… Continuă »

Astăzi Toplița Info împlinește vârsta de 3 ani, cu această ocazie doresc să public câteva date privitoare la trecutul acestui site. La mijlocul lunii martie 2005 am lansat marosheviz.com predecesorul acestei pagini în limba maghiară cu câteva articole preluate din diferite reviste. În octombrie 2006 ne-am mutat la adresa marosheviz.info iar siteul există și în… Continuă »

Azi de la ora 15,30 la biserica romano catolică va avea loc comemorarea revoluţiei din 1848. La aceasta vor fi prezenţi mai mulţi delegaţi din zona Gheorgheni, precum şi vicepreşedintele parlamentului din Ungaria.

A început campania de 2% pentru SMURD, astfel doritorii pot da cele 2% din impozitul pe venit. Cei interesaţi pot primi formularele la iniţiatorul SMURD Topliţa, domnul Marc Eugen, consilier local, sau la numărul de telefon 0745436430.

Începând de astăzi postul de radio „Maria” cu sediul la Oradea, zilnic v-a transmite în direct slujbele de la biserica romano catolică din localitate. Ultima transmisie în direct va fi duminică seara de la ora 18, iar după slujbă ascultătorii postului vor putea auzii o scurtă istorie despre oraşul nostru.

După Borsec şi Gheorgheni azi s-a înfiinţat şi la Topliţa Partidul Popular Maghiar. La şedinţa de înfiinţare l a care au fost prezenţi circa 30 de locuitori s-a ales şi conducerea locală. Astfel, Benedek Botond a fost ales preşedinte, Balla Peter vicepreşedinte, Ambrus Jozsef membru de conducere şi Nemeth Gabor reprezentant.