'08 mai
31

De ieri s-a încheiat sondajul de opinie realizat de pagina noastră. Iată rezultatele: 56.81 % Marc Eugen (171), 21.59 % Duşa Mircea (65), 8.64 % Bende Sándor (26), 5.32 % Berindei Adriana Rodica (16), 3.65 % Platon Stelu (11), 2.99 % Simon Valentin (9), 0.66 % Gotea Vasile (2), 0.33 % Bucur Alexandru (1).

'08 mai
25

Azi de la ora 16 se va resfinţii cimitirul eroilor maghiari căzuţi în primul război mondial, aflat în cartierul Zencani.

'08 mai
22

La Miercurea Ciuc s-a desfăşurat cea de a 28-a ediţie a Maratonului Sănătăţii, la care au participat 128 de concurenţi. Concursul open a fost câștigat de topliţeni atât la femei cât şi la bărbaţi. Astfel Farcaş Raluca respectiv Peter Laszlo s-au clasat pe primul loc.

'08 mai
20

S-a încheiat finala de volei juniori, desfăşurat la Dej. Iată rezultatele toplițenilor: Topliţa – Dej 2-3, Topliţa – Piatra Neamț 2-3, Topliţa – Buzău 0-3, Topliţa – Rapid Bucureşti 3-0, Topliţa -Constanta 3-0. Clasamentul final: 1. Dej, 2. Buzău, 3. Rapid, 4. Topliţa, 5. Piatra Neamt, 6. Constanţa.

'08 mai
16

De azi a început la Dej finala de volei juniori mari la băieţi unde participă şi echipele CSŞ Lapi Dej, CSŞ Topliţa, CSŞ Buzău, Rapid Bucureşti, CSŞ Piatra Neamţ, CSŞ Consanţa.

'08 mai
11

Marţi de la ora 18 la restaurantul Izabella, Partidul Civic Maghiar va organiza un forum cu locuitorii. La aceasta vor participa Szasz Jeno preşedintele partidului, precum deputaţi din Ungaria.

În munţii din preajma Lacul Roşu s-a desfăşurat „Maratonul de Alpinism” cu participarea a 18 echipe. Iată rezultatele topliţeniilor: categoria alpinism sportiv pe locul II s-a clasat Pop Ionel. Categoria alpinism clasic: pe locul I s-au clasat Frăţilă Cătălin şi Bradu Olteanu.

Începând de astăzi un grup de 25 de persoane din localitatea olandeză Hengello se află în oraşul nostru. Parohiile reformate din cele două localităţi sunt înfrăţite de peste 15. Grupul care în prezent ne vizitează oraşul astăzi au fost oaspeţii şcolilor din localitate, precum şi a spitalului „municipal”.

Timp de o săptămână în oraşul nostru s-a aflat un grup de vizitatori din Frankfurt. Acest grup condus de Klaus Dieter Then au onorat o invitaţie a parohiei romano catolice cu care ei sunt înfrăţiţi. Oaspeţii au vizitat oraşul nostru bisericile din localitate şi au stat de vorbă cu credincioşi romano catolici.

De ieri a început campania electorală pentru alegerile locale. Cei mai harnici au fost cei de la PD-L care au amplasat mai multe afişe cu candidatul lor pentru funcţia de primar, cu domnul Eugen Marc. Azi de dimineaţă tinerii PD-L-işti şi nu numai, au „cutreierat” cartierele oraşului şi au împărţit pliante cu programul lor şi… Continuă »