Azi s-a deschis ştrandul Urmanczy. Ştrandul cu apă termală de 27 de grade este deschis în fiecare zi, iar preţul biletelor este de 5 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru copii.

Mâine se va desfăşura un concurs de pescuit pe Mureş, concurs ce este organizat de A.G.V.P.S. filiala Topliţa.

Azi va plecat delegaţia din oraşul înfrăţit Marcali. În delegaţia condusă de fostul viceprimar, Monostori Laszlo, au primit loc 21 de persoane, printre care 14 motociclişti de la clubul Ungar. În cele trei zile cât au stat aici oaspeţii, au vizitat localitatea precum şi împrejurimile.

Azi de la ora 10 a fost prima şedinţă a noului consiliu local. La această şedinţă s-a ales şi viceprimarul pentru următorii patru ani. Pentru această funcţie și-au depus candidatura Şimon Valentin şi Marc Eugen. După votul secret rezultatul a fost următorul Şimon 9 voturi iar Marc 7, un vot a fost anulat.

Azi s-a desfăşurat turul doi pentru funcţia de primar al oraşului nostru. Rezultatul final a fost următorul: Platon Stelu 2563 de voturi, Duşa Mircea 2559 de voturi. Prezenţa la vot a fost de 38%.

La Reghin s-a desfăşurat concursul de arte marţiale în cadrul Cupei României cu participarea a peste 700 de sportivi.. Sportivii de la clubul de karate Emi The Best antrenaţi de Urzică Sorin şi Duşa Emil au obţinut următoarele rezultate la concursul de kumite: – locul 1 Baciu Loredana la categoria 8-10 ani, Buzdugan Sorin la… Continuă »

De ieri s-a început renovarea ştrandului Urmanczy. După cum ne-a declarat reprezentantul moștenitorilor, domnul Szabo, nu se ştie cu exactitate când se va da în folosinţă ştrandul din cauza degradării avansate a bazinului şi a împrejurimilor. Trebuie menţionat că mare parte a acestei degradări s-a produs în ultimii 2 ani când primăria Topliţa nu l-a… Continuă »

La Gura Humorului s-a desfăşurat „Cupa Bucovina Trophi” pentru maşini de teren. La acest concurs au participat peste 50 de echipaje, iar echipa din Topliţa format din Kertesz Attila, Savu Gelu a ocupat locul 7.

De mâine se va redeschide ştrandul din staţiunea Banffy. În acest sezon biletele vor costa 7 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru copii, iar programul de funcţionare va fi de la ora 9 la 19 în zilele de marţi, miercuri, joi, sâmbătă şi duminica, iar luni şi vineri de la ora 13 la 19.

S-a încheiat numărarea voturilor. Iată rezultatele: din 13.495 cu drept de vot s-au prezentat la urne 5.725 de votanţi, reprezentând 42,6%. Pentru consiliul local s-au înregistrat rezultatele: P.C. 64 de voturi, PNL 750, PDL 869, PSD 1973, UDMR 630, PRM 152, PV 77, PCM 198, PPPS 60, PNCD 39, PNG 301, Coman Ionel 135, Gavriş… Continuă »