În prima etapă a campionatului naţional de cadeţi: CSŞ Topliţa – CSŞ Cluj 0-3. La fete prima etapă se va desfăşura duminica viitoare.

Sâmbătă şi duminică, la Reghin, a fost susținută cea de-a treia ediţie a Concursului naţional de dans sportiv „Cupa Mirona”. Sute de dansatori de la cluburi din întreaga ţară, concurând în 22 de competiţii, în două săli de concurs în paralel, au fost la Reghin pentru un spectacol inedit de dans sportiv, pe ritmuri clasice… Continuă »

Măine o delegaţie de cinci persoane, de la primărie va pleca în oraşul Marcali, cu care oraşul nostru este înfrăţit din anul 1991. Delegaţia condusă de Marc Eugen, consilierul primarului, va participa la „Tărgul Internaţional”, care se organizează an de an.

Celebrul fotbalist topliţean Fanics Andras a decedat la vârsta de 53 de ani. Fanics a jucat 300 de meciuri în prima ligă, fiind om de bază la echipa de „aur” la ASA Târgu Mureş. A marcat 125 de goluri, a jucat 5 meciuri în lotul naţional şi tot atât în cel olimpic. A fost înmormântat… Continuă »

În data de 04.09.2008 la ora 21:50, Politia Municipiului Toplita a fost sesizată telefonic, prin intermediul Serviciului Unic al Apelurilor de Urgentă 112, de către o angajată a unui supermarket din localitate, despre faptul că un tânăr a pătruns în magazin, unde a provocat scandal si a agresat o clientă. La fata locului s-a deplasat… Continuă »

Sâmbăta 6 septembrie în organizarea Asociaţiei Urmanczy Nandor şi al Centrului Cultural Topliţa se va ţine Ziua „Urmanczy Nandor”. Această zi se organizează pentru a comemora 140 de ani de la naşterea politicianului, scriitorului Urmanczy. În program: de la ora 10 slujbă de pomenire la biserica romano catolica, după care se va sfinţii o placă… Continuă »