În etapa a 9-a a campionatului judeţean: Ştiinţa Topliţa – Unirea Cristuru Secuiesc 1-1. Topliţa se află pe locul 11.

De ieri a sosit în oraşul nostru o delegaţie din localitatea Hengello. Localitatea amintită şi parohia reformată din Topliţa de 18 ani sunt „înfrăţiţi”, astfel ei an de an ne vizitează localitatea. După cum ne-a declarat Balla Arpad preotul reformat de această dată oaspeţii au adus mai multe lucruri necesare pentru cantina săracilor, care funcţionează… Continuă »

Ultimele rezultate din cadrul campionatului naţional de volei la juniori mici: (fete) CSŞ Târnăveni – CSŞ Topliţa 0-3, (băieţi) CSŞ Baia Mare – CSŞ Topliţa 3-0 şi CSŞ Topliţa – CSŞ Alba Iulia 3-0.

După cum am mai scris la sărbătoare din 15 martie a revoluţiei din 1848 Consiliul Secuiesc local l-a invitat pe Lezsak Sandor, vicepreşedintele parlamentului ungar la manifestările din Topliţa. Domnului Lezsak atât de mult i-a plăcut la Topliţa încât a spus că vrea să ţină legătura cu cei din Topliţa. Astfel în această vară a… Continuă »

Guvernul României a alocat fonduri consistenţe din fondurile de rezervă pentru judeţul nostru. Din aceste fonduri oraşul nostru a primit 2.731.000 de lei, dintre care 261.000 lei va trebuii cheltuiţi pentru construcţia unui internat şi o cantină lângă Liceul Kemeny Janos.

Echipa Ştiinţa Topliţa, care activează în liga a 4-a în ultimele meciuri a obţinut următoarele rezultate: Topliţa – Lunca de Jos 4-4 şi Viitorul Gheorgheni – Topliţa 5-0. Echipa Ştiinţa se află pe locul 9 din 14 echipe.

În cursul zilei de astăzi a fost deschis pentru circulație podul de la Secu. Vestea proastă este că drumul până la pod este în aceeași stare jalnică.

În data de 14.10.2008, la orele 14:05 pe raza localității, strada Stejarului, numitul G.A. de 23 de ani, din localitate, în timp ce conducea mopedul pe direcția Toplița-Reghin, nu a păstrat o distantă regulamentară fată de autoturismul din fată condus regulamentar, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului au rezultat rănirea gravă a numitei… Continuă »

În aceste zile s-a desfăşurat în Serbia „Balcaniada” la karate. Din România au participat 25 de sportivi printre care şi Ţăran Alina de la Clubul Emi The Best. Sportiva a obţinut locul 5 la kumite la categoria de 15 ani, la -55 kg.

În data de 08.10.2008 în urma descinderii Politiei Municipiului Toplița au fost surprinși în flagrant sase muncitori care tăiau de pe picioare arbori nemarcați în zona Călimanel, Pârâul Tulbure. Muncitorii aveau la dispoziție printre alte scule specifice trei moto-fierăstraie și două tractoare. La fata locului se mai aflau 27,082 mc de material lemnos de esență… Continuă »