Polițiștii Biroului Arme Explozivi și Substanțe Toxice din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Harghita au organizat și desfășurat o acțiune în municipiul Toplița. Cu această ocazie a fost identificat D.J.A. de 28 de ani, din localitate, care oferea spre comercializare petarde și obiecte zburătoare luminoase din clasa II. S-a procedat la ridicarea pe bază de… Continuă »

S-a terminat faza grupelor al campionatului naţional de volei juniori. La fete în ultimul meci CSŞ Codlea –CSŞ Topliţa 0-3. Echipa din Topliţa s-a clasat pe primul loc astfel din ianuarie 2009 va participa la turneele de calificare. La băieţi în ultimul meci CSŞ Dej – CSŞ Topliţa 3-0, echipa topliţeană s-a clasate pe locul… Continuă »

Trei copii lăsați singuri acasă de mama lor au fost salvați, miercuri seara, de jandarmii harghiteni din casa în care locuiau și care fusese cuprinsă de flăcări. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Harghita, lt. Irina Ipate, a declarat, pentru Agerpres, că jandarmii au fost anunțați prin numărul 112 ca trei copii se… Continuă »

S-a terminat Campionatul European de karate desfăşurat la Oradea, cu participarea a 14 ţări Sportivele de la clubul Emi The Best au obţinut următoarele rezultate: Truţa Adriana la kumite seniori locul 5, iar Ţăran Alina tot la kumite categoria -55 kg juniori locul 2.

După „scandalul” cu carnea de porc infestată cu dioxin, organele abilitate au făcut controale în judeţul nostru. Carne infestată de provenienţă din Irlanda doar la Topliţa s-a găsit în jur de 260 de kilograme. Carnea respectivă a fost cumpărat de la o firmă din Cluj şi din el s-a făcut carne tocată şi cârnaţi.

Parohia reformată din Topliţa este înfrăţită cu cea din oraşul Hengello din Olanda. Ei an de an înainte de crăciun vin în orașul nostru şi aduc cadouri pentru copii, nici acest an nu au făcut excepție. Astăzi ei au venit şi au dat 280 de cadouri pentru copii între 3 şi 12 ani.

În data de 08.12.2008, la ora 18:45, V.G. de 58 de ani, din municipiul Topliţa, în timp ce conducea un autoturism pe strada Stejarului din localitate, l-a acroşat şi accidentat mortal pe G.A. de 67 de ani, care se deplasa pe partea dreaptă a drumului în aceeaşi direcţie de mers, fără a purta îmbrăcăminte fluorescent-reflectorizantă… Continuă »

Aseară la ora 18 şi în oraşul nostru a venit Moş Nicolae. Astfel în parcul central “moşul” a împărțit 180 de cadouri copiilor adunaţi în parc.

Rezultatele alegerilor parlamentare din colegiul 5 pentru camera deputaţilor: Numărul total al alegătorilor: 34.205; s-au prezentat la urne: 12731. Voturi obţinute: Mircea Duşa (PSD +PC) 4716, Bende Sandor (UDMR), 4030 , Proca Tamara (PNL) 2060, Ciobanu Adrian (PD-L) 946, Morar Petru (PNG) 209, Rădan Mihai (Uniunea Croaţilor) 12, Firczak Gheorghe (Uniunea Rutenilor) 8, Zisopol Dragoş… Continuă »

Rezultatele din cadrul campionatului naţional de volei juniori: CSŞ Topliţa- CSŞ Dej 0-3 şi CSŞ Topliţa – CSŞ Baia Mare 0-3.