A apărut o nouă carte de versuri a topliţeanului Koman Janos. Acest volum este al treilea ce a apărut şi conţine peste 80 de poezii.

Azi de la ora 17 s-a desfăşurat la sediul UDMR din Topliţa alegerile locale din cadrul organizaţiei. 88% dintre cei prezenţi l-au votat pentru funcţia de preşedinte pe domnul Bodor Attila, care până la următoarea alegere din cadrul organizaţiei locale va deţine această funcţie.

La sfârşitul săptămânii trecute s-a desfăşurat la Topliţa, Olimpiada Naţională de volei pentru sportivii şcolari. Echipa, de băieţi al liceului O.C. Tăslăuanu a terminat turneul pe locul unu calificând se pentru turneul interjudeţean. La fete clasamentul final a fost următorul: 1. O.C. Tăslăuanu Topliţa, 2. „Miron Cristea” Subcetate, 3. „Miron Cristea” Topliţa. Echipa de pe… Continuă »

La sfârşitul săptămânii trecute Petroşaniul a fost gaza a mai multor concursuri de sanie unde au participat şi sportivii topliţeni. Cupa Petroşani: Dobrean Dragoş locul I la simplu juniori, Vîlcan Alexandru locul II, la simplu juniori. Cupa Federaţiei: Vîlcan Alexandru locul I la simplu juniori, Dobrean Dragoş locul II la simplu juniori, iar Vîlcan Teodora… Continuă »

Lucrările de la noua casă de cultură au intrat în „ultima sută”. În prezent se modifică acoperişul, în interior se montează mobila şi se face curăţenie. Primăria care se va muta în clădirea respectivă va fi inaugurat peste o lună, pe 19 martie. Lucrările la această clădire au început în anul 1982, iar pe data… Continuă »

Ieri s-a încheiat în Japonia, la Nagano, Campionatul Mondial de juniori şi junioare la sanie. Topliţeanca Roşca Mădălina după ce s-a calificat în turul doi, în clasamentul final ea a ocupat un binemeritat loc 21.

Turneul de volei din cadrul sferturilor la cadeţi desfăşurat la Piatra Neamţ. Rezultate: CSŞ Topliţa – CSŞ Piatra Neamţ 0-3, CSŞ Topliţa – CSŞ Râmnicu Sărat 0-3, CSŞ Topliţa – CSŞ Botoşani 0-3, Botoşani – Râmnicu Sărat 3-0, Piatra Neamţ –Râmnicu Sărat 3-0. Echipa din Topliţa nu s-a calificat la turneul semifinal. Turneul de cadete… Continuă »

S-a terminat în Germania, Cupa Mondială la sanie junioare. Sportiva Roşca Raluca Mădălina de la CSŞ Topliţa în cele patru etape a terminat pe locurile: 14, 13, 12 respectiv 15 din 36 de sportive, astfel sportiva s-a calificat la Campionatul Mondial de sanie din Nagayo, Japonia. În prezent sportiva se află pe locul 10 în… Continuă »

Concurs premiat cu „Cupa Călimani”, desfăşurat două zile la pârtia de schi de pe pârtia „Măgheruş” din Topliţa, cu participarea echipelor: CSS Mircurea Ciuc, Clubul Elevilor M-Ciuc, CSŞ Gherogheni, Viitorul Gheorgheni, CSŞ Predeal, A.S Borsec şi CSŞ Topliţa. Prima zi, categoria copile mici, clasament: 1.Binder Timea (Gheorgheni), 2. Karácsony Renáta (Topliţa), 3.Kopacz Bianca (Topliţa), -… Continuă »

Si in Toplita s-a luat masura de filtru pentru ambele sensuri de mers. Postul fix este pe DN 15, drumul european E 578 la iesire din oras, langa statia PECO. Aici isi isi servesc patria cate 2 politisti si cate 2 jandarmi, schimbati la fiecare 8 ore si verifica in trafic fiecare masina care intra… Continuă »