„ZILELE TOPLIŢEI” – 17 – 19 IULIE 2009. Între 18-20 se va desfăşura „Zilele Miron Cristea” VINERI 17 IULIE 2009 1. Muzică populară : Ion Bocşa, Sergiu Cepariu şi 3 solişti vocali coordonaţi de Ioan Bocşa, acompaniati de orchestra de muzică populară condusă de prof. Ovidiu Barteş 2. Muzică uşoară : Daggu et. Kleo –… Continuă »

In ultimele meciuri ale campionatului de minifotbal din Toplița s-au înregistrat următoarele rezultate: Runc – Transilvania 2-3, Hobby Sport – Masters 7-0, Atletico – Știința I 3-4, Știința II – Genex 3-2, Pompierii-Transilvania 7-2, Dinamo-Hobby Sport 0-5, Masters – Legea 3-5, Toplița – Runc 2-2. Programul următoarelor meciuri Etapa a IV-a: Vineri 26 iunie: ora… Continuă »

La invitaţia primăriei din Budapesta sectorul XV, cu care localitatea noastră este înfrăţită, ieri un grup de elevi a plecat la o tabără de creaţie. Partea financiară este suportat de cei din Budapesta.

În aceste zile au fost transferaţi de la guvern 20 de miliarde de lei vechi pentru terminarea lucrărilor de la sala de spectacole. Astfel sunt şanse că până în luna decembrie sala de spectacole să fie inaugurată.

O firmă din Miercurea Ciuc a câştigat licitaţia pentru termoizolarea şi efectuarea altor lucrări la blocurile B de pe B-dul N. Bălcescu şi A de pe str. V. Babeş. După unele informaţii neoficiale lucrările se vor începe pe la mijlocul lunii iulie. De asemenea în acest an se va re amenaja o scară din cartierul… Continuă »

În ultimele meciuri ale campionatul de minifotbal din Toplița s-au consemnat următoarele rezultate: Dinamo-Transilvania 7-2, Atletico – Toplița 3-8, Genex – Runc 2-3. Etapa a II-a: Știința I –Legea 10-4, Știința II – Atletico 4-5, Toplița – Genex 2-2, Dinamo-Pompierii 2-4. (rezultate transmise de SEBI).

Timp de o săptămâna oraşul nostru a avut un grup de turişti din Olanda. Oaspeţii au venit din localitatea Hengelo din partea bisericii reformate cu care este înfrăţită şi parohia reformată din topliţa încă din anul 1991.

Începând de azi pe pagina noastră se face un sondaj de opinie unde doritorii îşi pot da votul ca ei ce nume ar prefera să poartă Biblioteca Municipală, care pe data de 18 iulie se va muta într-un sediu nou. Atât George Sbărcea cât şi Miron Cristea sunt născuţi în Topliţa şi activitatea lor este… Continuă »

De curând a început un campionat de minifotbal pe terenul sintetic din incinta stadionului Mureşul. După cum am aflat de la d-l. Radu Pop s-au înscris 12 echipe, iar meciurile se desfăşoară luni, miercuri şi sâmbătă. Iată primele rezultate care ne au fost furnizate de către un cititor al paginii noastre: Hobby Sport – Știința… Continuă »

Un locuitor al topliţei, D. F. O. de câteva zile a anunţat că are în posesie un pergament din anul 1611. Pergamentul care este într-o stare foarte bună până acum a fost văzut de doar două persoane şi este considerat o relicvă a familiei. Acest document este semnat de către Bethlen Gabor, domnitorul Ardealului şi… Continuă »