Orice persoană, comunitate, localitate, când are ceva eveniment important face o sărbătoare. Când staţiile CFR din Reghin, Deda, Gheorgheni etc. au împlinit 100 de ani de la existenţă au sărbătorit aşa cum se cuvine, ba chiar au dezvelit plăci comemorative pentru acest eveniment. Gara CFR din oraşul nostru azi la ora 12,30 ar fi trebuit… Continuă »

Mâine la ora 12,30 gara CFR din oraşul nostru va împlini 100 de ani. Cu toate că din 1903 s-a anunţat că nu se va mai continua calea ferată Gheorgheni – Deda, datorită deputatului Dr. Urmanczy Nandor pe data de 28 octombrie 1909 gara a fost inaugurată. La vremea respectivă trenul din staţia Topliţa până… Continuă »

Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Topliţa va avea pe data de 22 octombrie evaluarea Programului de lectură, lansat în 23 februarie 2009, sub numele „Ai carte, ai parte!”.Acest program implică toate şcolile din localitate, axându-se pe mai multe domenii. Cel mai important dintre domeniile în care este esenţial ca biblioteca să aiba o direcţie clară de… Continuă »

Azi începând de la ora 20, la restaurantul Izabella se va organiza „Balul de toamnă”. Intrarea este de 7, 5 ron.

Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Topliţa are site propriu: www.bibliotecatoplita.ro, acesta va fi lansat oficial in data de 22 octombrie, când se va afla şi care este cel mai cititor elev din fiecare şcoală, care este câştigătorul concursului de lectură 2009. Biblioteca este în căutare de sponsori pentru aceste premii, dacă doriţi să contribuiţi datele de… Continuă »