Vineri, 27 noiembrie de la ora 21 la Clubul Paulino se va organiza un concert rock, sub titlul „Transylvanian Massacre”. Vor cânta formaţiile: Heavy Duty din Sibiu, Black Lasch din Târgu Mureş şi Cry of Mankind din Topliţa. Intrarea 4 Ron.

În oraşul Topliţa s-au înregistrat rezultatele: Băsescu 2126 de voturi, Geoană 1443, Antonescu 1077, Kelemen 732, Vadim 328, Oprescu 125, Becali 114, Cernea 83, Manole 22, Iane 12, Potîrcă 5. La referendum, pentru unicameral au votat cu DA 4080, iar pentru NU 737. Pentru reducerea parlamentarilor DA 4587, NU 326. Aceste ultimele date nu conţin… Continuă »

La iniţiativa conducerii bibliotecii municipale am postat un sondaj de opinie pentru tineri părinţi şi nu numai, sondaj prin care dorim să aflăm cum petrec timpul liber.

Judecătoria Topliţa ca instituţie azi a împlinit 100 de ani de existenţă. Înfiinţarea judecătoriei s-a datorat deputatului topliţean Dr. Urmánczy Nándor, iar primul judecător a fost Reicher Aladár. Din păcate cei în cauză nu au organizat nimic cu această ocazie.

Nu demult în fostul cimitir greco catolic, actualmente ortodox, unul dintre cele mai veci morminte, dar şi cel mai frumos a fost distrus de indivizi necunoscuţi. Acest mormânt era a farmacistului Gerbert Emil, care a trăit între anii 1858-1893, iar soţia lui a fost învăţătoare la şcoala romano catolică din Topliţa. Acest mormânt la cele… Continuă »

A început campionatul naţional de volei juniori mici. Iată rezultatele topliţeniilor: CSŞ Ocna Sibiului – CSŞ Topliţa 1-3, CSŞ Topliţa – CSŞ Şimleul Silvaniei 3-0 şi CSŞ Zalău – CSŞ Topliţa 3-0. Duminică la Topliţa se va desfăşura meciul CSŞ Topliţa – LAPI Dej.

În aceste zile a apărut o carte scris de topliţeanul Kovacs Ince, care din 1956 este stabilit în SUA. Această carte este o autobiografie, dar putem afla viaţa din Topliţa în anii 1935-1945. În carte putem citii despre întâlnirea lui Kovacs cu Elvis Presley, sau cu alte personalităţi ale vremii. De asemenea ne dă o… Continuă »