In baza Acordului de Imprumut dintre Romania si Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei , M.E.C.T.S.prin Unitatea de Management al Proiectelor cu Finantare Externa deruleaza proiectul pentru Reforma Educatiei Timpurii( PRET) Scopul general al proiectului este imbunatarirea calitatii infrastructurii sistemului de educatie prescolara, imbunatarirea serviciilor educationale oferite de gradinite ce vin in intampinarea nevoilor locale… Continuă »

Între 2-4 februarie se va desfăşura Cupa Harghita la volei băieţi, la care vor participa echipele: CSŞ I Baia Mare, CSŞ II Baia Mare, CSŞ Târnăveni, CSŞ Blaj, CSŞ Sibiu şi CSŞ Topliţa. Între 1-3 februarie la pârtia de schi de pe Măgheruş se va desfăşura Cupa Călimani la schi alpin. Aceste două cupe sunt… Continuă »

Azi de la ora 12 la grădiniţa „Dumbrava minunată” din cartierul Cornişa s-a inaugurat Centru de Resurse pentru Educaţie şi Dezvoltare, care este al 5-ea de acest gen din judeţ. Investiţie pentru acest centru este de 22000 lei.

Nu demult s-a desfăşurat în oraşul Innsbruck, Campionatul Naţional al României la sanie unde au participat şi sportivi de la CSŞ Topliţa, antrenaţi de Dobrin Livia. Iată rezultatele: – la juniori: Dobrean Dragoş locul 4, Vodă Adrian locul 6, iar Roşcă Mădălina a devenit campioana României. La seniori Roşcă Mădălina s-a clasat pe locul 5,… Continuă »

Cantina amintită există de aproape 5 ani în cadrul parohiei reformate, unde în prezent zilnic mănâncă 36 de nevoiaşi reformaţi, romano catolici şi ortodocşi. Începând de anul aceasta Partidul Civic Maghiar, filiala locală şi Consiliul Secuiesc local în fiecare lună o dată vor sponsoriza mâncarea ce este servit celor ce mănâncă aici.