În aceste zile s-a desfăşurat la Miercurea Ciuc faza judeţeană la Cupa Liceelor la baschet, unde liceele din Topliţa au obţinut următoarele rezultate: la băieţi Liceul O.C. Tăslăuanu – O. Goga M-Ciuc 36-55, O.C. Tăslăuanu – Salamon Erno Gheorgheni 16-37. În calasamentul final sportivii din Topliţa s-au calasat pe locul 4 din tot atâtea echipe… Continuă »

La sfârşitul săptămânii trecute la Topliţa s-a desfăşurat etapa interjudeţeană de mini volei fete şi băieţi. Echipa de băieţi al CSŞ Topliţa s-a calificat în semifinale, învingând echipele din Oradea, Zalău, Dej, Blaj şi Cluj. Echipa de fete s-a clasat pe locul 4 din cinci echipe, tot la etapa interjudeţeană. Din această grupă s-ai calificat… Continuă »

De curând s-a desfăşurat la Petroşani Campionatul Naţional de sanie. Iată rezultatele sportivilor de la CSŞ Topliţa. Categoria copii: Deac Răzvan locul 1, Vâlcan Teodora locul 1. La categoria cadeţi: Vodă Ionuţ locul 2, Deac Răzvan locul 4. La fete, Vâlcan Lavinia locul 3. La juniori Dobrin Dragoş 1, Vâlcan Ciprian 7, la fete Vodă… Continuă »

Încă de joi a sosit în oraşul nostru o delegaţie de la parohia romano catolică din oraşul amintit. Ei sunt oaspeţii parohiei romano catolice din Topliţa cu care deja de 20 de ani sunt înfrăţite. Azi în cadrul slujbei religioase Klaus Dieter Then a înmânat parohiei lumânarea de paşte care de 20 de ani este… Continuă »

Sâmbătă de la ora 11 la casa de cultură din Topliţa se va organiza un forum la care vor venii cetăţeni din judeţele Mureş, Covasna şi Hargita. Forumul este organizat de „Forumul Civic al Românilor din Covasna Harghita şi Mureş”. Cu toate că inaugurarea oficială al casei de cultură va fi pe data de 11… Continuă »

Astăzi Toplița Info împlinește vârsta de 5 ani, cu această ocazie doresc să public câteva date privitoare la trecutul acestui site. La mijlocul lunii martie 2005 am lansat marosheviz.com predecesorul acestei pagini în limba maghiară cu câteva articole preluate din diferite reviste. În octombrie 2006 ne-am mutat la adresa marosheviz.info iar siteul există și în… Continuă »

Mâine, 12 martie, de la ora 17 la restaurantul Izabella se va desfăşura manifestări cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la înfiinţarea filialei UDMR din oraşul nostru.

În aceste zile s-a desfăşurat la Valea Stâmbă Cupa „Pro Valea Stâmbă” la schi fond. La acest concurs au participat aproape 100 de sportivi şi sportive având vârste între 6 şi 77 de ani. Concurenţii din Topliţa au obţinut următoarele rezultate: la categoria celor născuţi între anii1998-1999 (băieţi): Dobrean Ciptian locul 1., iar Abedei Iulian… Continuă »

Mâine de la ora 12 se va inaugura tronsonul conductei de gaz Gheorgheni – Topliţa. Astfel mâine va ajunge gazul în cartierul Moglăneşti, de unde în următoarele luni se va face conducte în tot oraşul, pentru racordarea celor care doresc.