De azi postul de radio regional Erdély FM se poate asculta şi la Topliţa pe frecvenţa de 105,4. Erdély FM s-a înfiinţat în anul 2007 şi se poate asculta în 12 oraşe. În oraşul nostru deocamdată nu va fi şi un studio local dar ştirile locale şi din zonă vor fi transmise şi pe acest… Continuă »

În aceste zile s-au desfăşurat mai multe semifinale la volei unde au participat şi echipele de la CSŞ Topliţa. Iată rezultatele lor: la Topliţa s-a desfăşurat turneul de juniori, unde echipa locală a învins echipele din Zalău, Sibiu şi Râmnicul Vâlcea cu scorul de 3-0, astfel s-a calificat pentru finală. La Blaj s-a desfăşurat turneul… Continuă »

În cadrul campionatului judeţean de fotbal, s-a desfăşurat etapa a 17-lea. Echipa din Topliţa a jucat pe teren propriu cu echipa din Vlăhiţa. Scorul final a fost 6-0 pentru oaspeţi. Echipa locală se află pe locul 11 din 12 echipe.

PROGRAM Marţi, 20 aprilie 10 ,00 Vernisajul Expoziţiei de carte cu titlul: George Sbârcea, deschizător de drumuri în cultura românească; Expoziţia va putea fi vizitată de grupuri de clase de elevi şi de utilizatorii bibliotecii. Miercuri , 21 aprilie “Serată culturală”dedicată personalităţii lui G. Sbârcea, patronul spiritual, cultural al bibliotecii. 16, 30 Prezentarea facilităţilor noi… Continuă »

Un grup de arheologi din Cluj au vizitat Topliţa, grupul condus de reputatul paleoistoric Dr. Lazarovici Gheorghe. Grupul a vizitat menhirul de lângă oraşul nostru, iar cu această ocazie au făcut cercetări pe acel teren. Cu această ocazie s-au mai descoperit alte pietre cu scris runic, precum şi fundaţia unei biserici foarte vechi. Deoarece aceste… Continuă »

De duminică casa de cultură a fost oficial dat în folosinţă. Este un lucru îmbucurător, dar din păcate multe lucruri încă nu au fost terminate, finisat, poate de acum. Aici mă refer la treptele care duc la casa de cultură, la borduri care nu sunt finisate. Este ciudat şi balustrada care este montată în dreptul… Continuă »

Pe data de 11 aprilie de la ora 17 se va inaugura noua casă de cultură, când un teatru din Bucureşti va ţine un spectacol. Printre artişti vor fi Stela Popescu şi Alexandru Arşinel. Construirea clădirii a început în anul 1982 după ce s-a nimicit palatul Urmanczy care avea 100 de camere, astfel în fostul… Continuă »