Spectacolul de teatru de marti, 26.10.2010 se AMANA pana la data de 16 NOIEMBRIE 2010!!! Biletele vandute raman valabile! Info: Marcela Antal

În aceste zile a apărut o nouă carte despre zona noastră. Cartea se intitulează „Ţesături româneşti din zona Mureşului Superior (Secolul XX)” şi a fost editată de doamna Doina Dobreanu din Subcetate. Cartea are format A4 şi conţine descrierile confecţionării covoarelor, prigitoarelor, ştergarelor, a mochetelor, pânzeturilor decorative, covoarelor, dar sunt descrise şi cămăşile dar şi… Continuă »

Comunicat de presă 1 In data de 28 octombrie 2010, orele 12,00, la Biblioteca Municipală George Sbârcea Topliţa va avea loc Sesiunea de informare : Accesarea fondurilor europene Europene. Informatiile ce se vor prezenta oferă celor interesaţi în domeniul managementului de proiect sau scrierii de proiecte cele mai noi şi mai cuprinzătoare informaţii. Comunicat de… Continuă »

În cadrul Campionatului Naţional de volei juniori echipele din Topliţa au obţinut următoarele rezultate. Băieţi: CSŞ Topliţa – LPS Piatra Neamţ 0-3, iar la fete CSŞ Târgu Mureş – CSŞ Topliţa 3-0.

Rezultate din ultimele două etape: Juniori U 18: Topliţa – CSŞ Odorhei 0-0. Echipa din topliţa se află pe locul 2 cu 9 puncte. Juniori U 14: Topliţa – Cristur 3-0, Topliţa – Gheorgheni 1-0. Echipa din topliţa se află pe locul 3 cu 20 de puncte. Juniori U 12: Topliţa – Miercurea Ciuc 1-4,… Continuă »

Între 18-23 octombrie la invitaţia unei asociaţii din oraşul înfrăţit, Budapesta sectorul XV, o delegaţie al Asociaţiei Dr. Urmánczy Nándor a vizitat capitala Ungariei. Cu această ocazie pe data de 19 octombrie delegaţia a semnat un acord de cooperare cu două asociaţii din Budapesta, după semnare au urmat recitalurile formaţiilor Boglarka şi a formaţiei lui… Continuă »

Din data de 22 octombrie un grup de oameni de la Institutul de Nevăzători din Cluj sunt oaspeţii parohiei reformate. Oaspeţii au vizitat oraşul nostru şi împrejurimile, iar astăzi după slujba de la ora 11,30 au ţinut un concert de muzică religioasă.

Între 18-22 octombrie o delegaţie din Topliţa va vizita Budapesta. Delegaţia este din partea Asociaţiei Dr. Urmanczy Nandor şi onorează o invitaţie a două asociaţii din sectorul XV, cu care oraşul nostru este înfrăţit. Ei pe data de 19 octombrie vor participa la o expoziţie de desen, unde vor fi expuse mai multe lucrări din… Continuă »

Sâmbătă de la ora 20 la restaurantul Izabella se va desfăşura un bal de toamnă. La acest bal va concerta formaţia Józsi & Bandi Banda. Biletele: 7,5 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii şi elevi.

Astăzi s-a comemorat atât în Ungaria cât şi în Ardeal revoluţia anticomunistă din anul 1956 desfăşurat în Ungaria. În oraşul nostru în cimitirul eroilor maghiari, s-au adunat o parte a locuitorilor maghiari şi au aprins luminări în memoria celor căzuţi, dar şi în memoria celor 19 topliţeni (maghiari, dar şi români) care în acele zile… Continuă »