Pe data de 7 februarie la pârtia de schi „Măgheruş” se va organiza Cupa Călimani, la schi alpin. Organizator CSŞ Topliţa.

În cadrul Campionatului Naţional de volei juniori: CSŞ Topliţa – LPS Bistriţa 3-2.

Prima echipă de hochei din localitate a fost înfiinţată în anul 1970 luna februarie de către Huszar Gabor şi Papp Jozsef. Primul meci oficial în cadrul campionatului judeţean de hochei echipa Mureşul Topliţa l-a jucat acum 40 de ani, mai precis pe data de 24 ianuarie când a pierdut cu 8-0 în faţa celor de… Continuă »

In calitate de organizator al evenimentului „Snowmobile Event-Competition” in localitatea Toplita, jud.Harghita programat pentru 21-22-23 Ianuarie 2011 va comunic urmatoarele: din cauza conditiilor meteo si lipsa zapezii in zona Toplita si m-tii Calimani, concursul va fi amanat pentru sfarsitul lunii Februarie organizarea competitiei ,probele si locatiile de desfasurare a acestora raman neschimbate va vom informa… Continuă »

Extrem Sport D.P. organizeaza DP Snowmobile Event-Competition, primul concurs de snowmobile din Romania, la Toplita. Competitia se va desfasura in perioada 21-23 ianuarie, cele doua categorii la care se va concura fiind stock si open. Concurentii la aceasta inedita manifestare se vor intrece in probele de snow cross (circuit), viteza in urcare si pentru trofeul… Continuă »

Forăirile de lângă stadionul Mureşul continuă. Astăzi au ajuns la 160 de metri, dar din păcate până acum nu au dat de apă termală. Forările vor continua până la 200 de metri.

Un oraş Italian, de lângă oraşul Olbia, ar dori să semneze un acord de înfrăţire cu oraşul nostru. Cei din Italia încă din anul trecut au discuta această dorinţă a lor, discuţiile nu au fost oficiale, adică nu între primarii celor două localităţi, ei până acum nu au primit cea ce aşteaptă de la primăria… Continuă »

*14 ianuarie 2011, ora 1830 – spectacol de dansuri secuiesti: „Tancba fordulva” (biletele sunt puse in vanzare la Primaria Mun. Toplita conform programului afisat la Biroul Unic; tarif bilet: 5 lei – elevi si pensionari, 10 lei – adulti)*18 ianuarie 2011, ora 1800 – spectacol premiera: „Romanta pentru Luceafar” (informatii legate de accesul in sala… Continuă »

Concursul de desen întitulat „Salvează mă” va începe cu data de 6 ianuarie 2011 şi se pot trimite desenele până pe data de 31 martie 2011. Concursul organizat de Asociaţia ClubNetCet şi partenerii săi, printre care şi Asociaţia „Dr. Urmanczy Nandor” din Topliţa îţi propune să participi la concursul de desen pe temă ecologică cu… Continuă »

Patinoarul de lângă fostul cinematograf Călimanul a fost deschis pentru public. Biletele costă 3 lei pentru copii şi 5 lei pentru adulţi. În curând aici se vor organiza şi meciuri de hochei pentru copii.