Astăzi de la ora 15 s-a desfăşurat ”Cupa Prieteniei” la hochei, competiţie organizată de restaurantul Izabella cu sprijinul a mai multor sponsori din localitate. La acest eveniment au participat juniorii de la Progym Gheorgheni, Katorzsa Suseni, şi Delhegy Ciumani. Tot la acest eveniment a fost invitat domnul profesor Huszar Gabor care acum 40 de ani… Continuă »

În oraşul nostru s-a desfăşurat una din semifinalei pe ţară la mini volei băieţi. Câteva rezultate. CSŞ Topliţa – CSŞ Botoşani 3-1, CSŞ Topliţa – CSŞ Fălticeni 3-0. Clasament final: 1. Fălticeni, 2. Botoşani, 3. Topliţa. În cadrul campionatului naţional de volei juniori s-a înregistrat următorul rezultat: CSŞ Topliţa – CSŞ Codlea 3-0.

Sâmbătă de la ora 15 în organizarea restaurantului Izabella la patinoarul de lângă restaurant se va organiza o demonstraţie pe gheaţă. Astfel vor dansa pe gheaţă sportivi din Braşov şi Bucureşti, după care va fi o demonstraţie de hochei cu participarea a echipelor de U10 din Suseni, Ciumani şi cei de la Progym Gheorgheni.

Trupul găsit este al unui locatar din blocul învecinat, care stătea la etajul 4. R.Z. avea 44 de ani.

Azi dimineaţa în spatele primăriei s-a găsit un cadavru plin cu sânge. În momentul de faţă încă nu se ştie cine este cel găsit. Poliţia în prezent audiază vecinii dacă au auzit sau au văzut ceva, tot odată se verifică camerele de filmat de la primărie care s-ar putea că au filmat momentul crimei.

În aceste zile s-a desfăşurat la Borsec Cupa „Lőrinc Pál” la schi alpin cu participarea a 169 de sportivi. Din partea CSŞ Topliţa Hámos Roxána la categoria copii mici s-a clasat pe locul III. La categoria clasele V-VI Walter Richárd locul III. Clasele VII-VIII fete: Copoţ Bianca locul I, clasele IX-XIII, fete Bencze Henrietta locul… Continuă »

Pe data de 9 februarie s-a desfăşurat la Ciumani Cupa Gheorgheni la schi alpin. Sportivii de la CSŞ Topliţa au obţinut următoarele rezultate. Categoria grădiniţă: Hámos Roxána locul II. Categoria junioare II, Cozanu Adriana locul II. Categoria clasele V-VI: Walter Richárd locul I. Categoria clasele VII-VIII: Copoţ Bianca locul II, Karácsonyi Renáta locul III, iar… Continuă »

Astăzi de la ora 11 s-a deschis un nou magazin de pâine şi patiserie. Modernizarea magazinului Harmopan a costat în jur de 300 mii lei. Aici cumpărătorii pot consuma zilnic produsele de panificaţie fabricate aici, dar şi alte alimente. Magazinul are un colţ al copiilor, unde cei mici dacă se plictisesc de discuţiile celor mari… Continuă »

În cadrul Campionatului European de juniori la sanie, pe pistă naturală, sportivul de la CSŞ Topliţa, Vâlcan Alexandru s-a clasat pe locul VI.

În cadrul Campionatului Naţional de cadete: CSŞ Blaj – CSŞ Topliţa 2-3.