De peste 10 ani cimitirul Bajko este profanat de „necunoscuţi”, astfel dispar de la o zi la alta florile, coroanele, sau pur şi simplu se sparg mormintele. De curând a început furtul obiectelor ce se poate vinde. În aceste cazuri de mai multe ori au fost sesizaţi organele locale, ba chiar şi cei din Bucureşti…. Continuă »

După cum probabil aţi aflat, sâmbăta 26 Martie, între 20.30 şi 21.30 sărbătorim Ora Pământului (Earth Hour) – o Campanie unică în istorie, care în 2010 a reuşit să atingă cca 1 miliard 300 de milioane de oameni din 128 de tari. Doamna Pop Daniela, reprezentant al Asociaţiei de Protecţie a Mediului şi Prezervare a… Continuă »

Spectacole martie-iunie 2011 – Casa de Cultura a Municipiului Toplita *Vineri, 25 martie 2011, orele 1030 & 1230 – „Alba ca zapada si cei sapte pitici” (pentru copii), piesa sustinuta de trupa Teatrului pentru Copii si Tineret „Ariel” din Tg. Mures (biletele/abonamentele se gasesc la indrumatorii educativi ai elevilor); *Marti, 05 aprilie 2011, orele 1100… Continuă »

O nouă investiţie pentru Topliţa! Datorită intervenţiilor domnului ministru Borbely Laszlo, Direcţia Apelor Mureş va moderniza albia pârăului Măgheruş, care va însemna o investiţie de 6 milioane de Ron, adică 60 miliarde de Rol. De menţionat că domnul ministru cu domnul vice premier Marko Bela într-o vizită din anul 2005 personal au văzut că această… Continuă »

Personal ministrul Cseke Attila a acordat un sprijin financiar pentru spitalul local pentru a reabilita sala de operaţie. Suma alocată este de 485000 lei. Acest sprijin acordat de UDMR spitalului local, sperăm va fi apreciat nu cum a fost în cazul casei de cultură când tot prin UDMR s-au obţinut fonduri, dar alţii s-au lăudat… Continuă »

Nu demult s-au organizat la PD-L filiala Topliţa alegerile pentru preşedintele filialei. Noul preşedinte ales este domnul Hirişcău Eugen.