Astăzi o echipa a postului Ungar MTV se va afla în orașul nostru. Ei vor lua interviuri de la unii angajați ai primăriei și de la personalități locale.

Astăzi de la ora 17 la liceul Kemeny Janos topliţeanul Sarany Istvan va avea lansarea cărţii Zászlópengetés.

In cadrul primului tur de baraj la juniori A1 Stiinta Toplita – Bodoc Covasna 5-1 (3-1). Returul se va juca duminica la Covasna.

Astăzi vor sosi în oraşul nostru organizatori turului ciclist la care se va da startul din Topliţa pe data de 24 iulie ora 9. Organizatorii vor vizita locul unde vor fi cazaţi cei 25 de biciclişti şi cei 5 asistenţi. Sportivii vor venii în oraşul nostru pe data de 22 iulie, iar pe 23 iulie… Continuă »

Mâine de la ora 17,30 la stadionul Mureşul se va organiza primul tur de baraj la juniori A1 la fotbal, între echipele Ştiinţa Topliţa – Bodoc Covasna.

Pe data de 24 iulie de la Topliţa va porni turneul ciclist internaţional „Székely Túr 2011”, care va fi organizat de clubul „Tinet” din Voivodina. Principalele localităţi unde vor trece cei 26 de ciclişti: Topliţa – Gheorgheni – Miercurea Ciuc – Braşov – Victoria – Piteşti – Craiova – Kladovo – Veliko Gradiste – Scorenovac.

Astăzi va sosi în oraşul nostru un grup de la biroul cultul eroilor, care aparţine de ministerul de interne ale Ungariei. Ei vor vizita oraşul dar mai ales cimitirul eroilor maghiari din localitate.

În această dimineaţă un grup de arheologi va vizita câteva locuri din localitatea noastră. Arheologii sunt din Cluj şi Gheorgheni.

Ziua Mondiala a Mediului (World Environment Day) se sarbatoreste la 5 Iunie. A fost instituita în 1972 de Adunarea Generala a Natiunilor Unite pentru celebrarea Conferintei „Ecologia Umana” si reprezinta elementul cel mai important al Programului Ecologic al Naţiunilor Unite. Aceasta zi se sarbatoreste în ziua de 5 iunie a fiecarui an si constituie un… Continuă »

În luna iunie în oraşul nostru vor fi mai multe evenimente semnificative. Pe data de 10 iunie va sosi o delegaţie din partea ministerului de interne din Ungaria, de la o secţie care se ocupă cu cimitirele soldaţilor căzuţi în războaie. Această delegaţie va vizita cimitirul eroilor maghiari din cartierul Zencani. Pe data de 22… Continuă »