In etapa a 9-a din cadrul campionatului judeţean de fotbal: Ştiinţa Topliţa – KSE Ciceu 2-4 (0-2). Echipa din Topliţa se află pe locul 5.

Astăzi în cadrul campionatului național de junioare II: CSS Toplița – Medicina Târgu Mureș 2-3.

În aceste zile au fost montate la intrările în oraş indicatoare noi pe care scrie numele oraşului nostru. Interesant este că de pe aceste plăci noi nu a mai fost scrisă şi în limba maghiară numele oraşului nostru. Poate cei în cauză deja ştiu rezultatele recensământului din Topliţa.

În aceste zile s-a desfăşurat la, Lăzarea festivalul „Enduro Off Road”, unde au participat şi concurenţi din Topliţa. La categoria copii Neag Dumitrita s-a clasat pe locul 1. La categoria seniori C, Veres Karoly s-a clasat pe locul 3 iar la categoria B, Bucsar Claudiu s-a clasat pe locul 2.

În cadrul campionatului naţional de volei junioare s-au înregistrat următoarele rezultate: CSŞ Baia Mare – CSŞ Topliţa 3-0 şi CSŞ Târgu Mureş – CSŞ Topliţa 0-3.

Nu demult a apărut o nouă carte scrisă de criticul de artă şi film Stracula Attila. Cea de a treia carte a topliţeanului Stracula este o colecţie de critici de teatru. Această carte va avea lansarea pe data de 12 noiembrie la Teatrul Naţional din Târgu Mureş şi are ca titlu: „Reflexiile unui spectator fascinat… Continuă »

La invitaţia parlamentului Ungar, Asociaţia Dr. Urmánczy Nándor organizează o excursie pentru 40 de elevi, la Budapesta în perioada 16-18 decembrie. Excursia în totalitate este gratuită, iar elevii pe data de 17 decembrie vor petrece o zi în parlamentul maghiar. Alte informaţi şi înscriere la adresa: drurmanczynandoregyesulet@marosheviz.info sau la nr. de telefon 0744136068.

Astăzi în cadrul campionatului judeţean: Mihăileni – Ştiinţa Topliţa 2-2.

În etapa a 7-a a campionatului judeţean de fotbal: Ştiinţa Topliţa – Metalul Vlăhiţa 2-3 (1-1), marcatorii echipei locale: Psibel Andrei şi Kelemen Ovidiu. Echipa se află pe locul 4.

Duminica, 2 octombrie la Targu Mures a avut loc competitia de ciclism montan, Neuzer Bike Party 2011. Competitie internationala la care au participat cca 170 de ciclisti printre care sportivi din Ungaria, Anglia si Italia. Concurentul Bike Toplita, Sanduly Laszlo s-a clasat pe pozitia 60 in cadrul clasamentului general, iar la categoria de varsta 30-39… Continuă »