Expozitia de produse cu tematica de iarna la Toplita va fi organizata dupa cum urmeaza: Fiecare scoala (sau institutie publica) poate avea stand propriu (solutia cea mai incicata), e nevoie de o cutie pentru colecatrea sumelor donate. E foarte buna ideea ca sa implicam parintii si sa stea cate unul , ca reprezentant al comitetului… Continuă »

În cadrul campionatului naţional de junioare mici: CSŞ Topliţa – CSŞ Satu Mare 1-3.

După recensământul încheiat recent Topliţa are 13.285 de locuitori, dintre care: 9690 români, 3032 maghiari şi 513 romi. Info Mohácsek Ákos

La Odorheiu Secuiesc s-a desfăşurat Cupa Tokukaj la karate, unde a participat şi echipa din Topliţa, A.S. Shodan. Sportivii din Topliţa s-au întors cu 10 medalii de aur, 10 de argint şi 7 de bronz. Iată concurenţii premiaţi: Categoria de vârstă 17 ani: Ţăran Alina locul 1 la kata şi kumite, categoria 12 ani: Böjthe… Continuă »

În cadrul etapei 12, al campionatului judeţean de fotbal: Unirea Cristuru Secuiesc – Ştiinţa Topliţa 0-1 (0-0). A marcat Szekeres în minutul 79. Echipa din Topliţa se află pe locul 5.

În etapa a 11-lea din cadrul campionatului judeţean de fotbal: S.E. Praid – Ştiinţa Topliţa 2-3 (0-1). Echipa din Topliţa se află pe locul 5.