Vineri 23.12.2011, cu ocazia Crăciunului, copiii de la Centrul de Plasament Toplița au primit cadouri din partea unui grup de tineri de la Tineretul Național Liberal, Filiala Toplița. Info: Buzila Victor Sebastian

Mâine de la ora 11 în sala consiliului local va fi lansarea a două proiecte europene aprobate de doamna Elena Udrea. Acestea sunt: modernizare centrală termică pe strada Borsecului şi refuncţionalizare în centru social integrat, precum întărirea siguranţei publice prin instalarea de camere de supraveghere.

De mâine pârtia Măgheruş v-a deschide porţile. Pe cele două pârtii se poate schia în condiţii bune. Prima pârtie este de 460 m lungime iar celălalt de 1200 de metrii.

Asociaţia Dr. Urmanczy Nandor a fost invitat să participe în capitala Ungariei la sărbătoarea „crăciunul copiilor în parlament”. Astfel asociaţia amintită între 16-19 decembrie va participa cu 40 de elevi din Topliţa la evenimentul amintit. Grupul va participa la concerte, jocuri distractive şi alte activităţi culturale. Copii pe data de 18 decembrie vor participa la… Continuă »

Sâmbătă, 17 decembrie de la ora 15 se va înfiinţa Partidul Popular Maghiar din Transilvania filiala Topliţa. Cu această ocazie se vor alege conducerea locală, dar se vor discuta şi probleme locale, precum şi despre alegerile locale care vor fi în anul 2012.

În cadrul campionatului naţional de junioare mici: CSŞ Topliţa – CSŞ Baia Mare 1-3.