• De miercuri 29 februarie orele 13,00- 18,00, Târg de Mărțișor, cu participarea grădinițelor și a Centrului Cultural Toplița; • Vineri, 2 martie 2012, ora 18,00, Concert operetă cu participarea sopranelor Teatrului de operetă Ioan Dacian; • Joi, 8 martie, ora 18,00 Concert dedicat zilei femeii: Interpret Mihai Trăistariu; • Vineri, 16 martie, ora 10,… Continuă »

Poluarea apelor este interzisă prin lege, aceasta est un fapt bun. Astfel dacă sunt „prinşi” locuitori care spală covoarele, sau maşinile în Mureş sau pârâul Topliţa sun amendaţi. În schimb nu sunt amendaţi cei care adună zăpezile de pe marginile drumurilor şi le aruncă în apele amintite. Zăpada trebuie adunată de pe marginile drumului, dar… Continuă »

Tinerii liberali au donat deja 25 de tone de alimente către 27 de localităti sinistrate În cadrul campaniei nationale de solidaritate a Tineretului National Liberal, în perioada 17 – 20 februarie, peste 1.100 de tineri liberali, din 22 filiale, au participat la actiuni de deszăpezire si distributie de alimente, haine si medicamente. Tineretul National Liberal… Continuă »

La Odorheiu Secuiesc s-a desfăşurat un turneu de fotbal în sală pentru categoria juniorilor născuţi în anul 1999, cu participarea echipelor: VSK Miercurea Ciuc, Ştiinţa Topliţa, CSŞ Odorheiu Secuiesc şi Roseal Odorheiu Secuiesc. Iată rezultatele: VSK – Ştiinţa 0-1, Roseal – CSŞ 1-3, VSK – CSŞ 6-0, Ştiinţa – Roseal 1-2, VSK – Roseal 1-1…. Continuă »

La maratonul la schi de la Harghita Băi sportivul Raduly Iulian, la categoria celor născuţi după anul 2002 s-a clasat pe locul 1. La acest concurs au participat 114 concurenţi.

Vă invităm la spectacolul de teatru Avarul de miercuri, 22 februarie 2012, vei putea castiga la tombola organizata de Casa de cultura Toplita. Spectacolul va fi de la 17,00 sau 19, 00 pentru ca tu să poti participa în tihnă, să savurezi o poveste cu tâlc, asemeni momentelor cand erai mititel si când ţi se… Continuă »

La Borsec s-a desfăşurat Cupa Lorincz Pal la schi alpin cu participarea a 152 de concurenţi. Iată rezultatele sportivilor din Topliţa: categoria copile clasele I-II: Hamos Roxana locul 3. categoria clasele V-VI fete: Kiss Timea locul 1. categoria clasele VII-VIII băieţi: Walter Richard locul 2. Categoria clasele IX-XII, fete: Copoţ Bianca locul 1 şi tot… Continuă »

Astăzi o delegaţie din oraşul Ungar, Solt, s-a aflat în oraşul nostru. Solt şi Topliţa încă din vara lui 1940 au semnat un acord de „înfrăţire”. Din cauza guvernelor această legătură in anii 50 s-a întrerupt. Acum primăria din Solt a venit cu iniţiativa de a reînnoi legătura. Astăzi un grup de patru persoane în… Continuă »

Astăzi de la ora 12, la pârtia de pe Măgheruş, sub organizarea Asociaţiei Dr. Urmanczy Nandor, s-a desfăşurat Cupa Urmanczy la schi alpin. La concurs au participat 87 de sportivi din Gheorgheni (Gh.), Odorheiu Secuiesc (O.S.), Borsec (B.) şi Topliţa. Iată rezultatele: categoria grădiniţă, fete: 1. Kemenes Dorka (Gheorgheni), 2. Baricz Dorka (Gh.), băieţi: 1…. Continuă »

Mâine, cu începere de la ora 12, la pârtia de schi de pe Măgheruş, Asociaţia Dr. Urmanczy Nandor va organiza Cupa Urmanczy la schi alpin pentru elevi.