Luni, 2 aprilie 2012, începe Festivalul de Teatru Școlar, a doua ediție, care va avea loc zi de zi până în 6 aprilie la Casa de Cultură; Evenimentul este organizat de Primaria Municipiului Toplița în colaborare cu Colegiul ”Mihai Eminescu”, Liceul Teoretic ”O. C. Taslauanu”, Scoala Generală ”Andrei Șaguna”, Scoala Generala ”Miron Cristea”, Scoala Generala… Continuă »

Astăzi un grup de turişti va sosii în oraşul nostru, care vor vizita cele mai cunoscute locuri din oraş. În acest grup se află Nemeth Szabolcs şi Borboly Lenard ambi parlamentari, precum şi Frater Oliver secretar de stat.

Dorim sa va informam ca sezonul de schi 2011-2012 a luat sfarsit la Toplita. Multumim tuturor celor care au ales sa schieze la Toplita, administratiei si lucratorilor de la partie, echipei Salvamont Toplita si tuturor celor care au facut posibile acele frumoase zile de neuitat pe partie. Va asteptam cu drag si in sezonul urmator,… Continuă »

Aceasta zi a fost aleasa în cadrul Conferintei Natiunilor Unite asupra Mediului Înconjurator de la Rio de Janeiro din 1992. Sarbatoarea este de o reala importanta mai ales ca apa este una din resursele indispensabile pentru viata omenirii. În acest an motto-ul sub care se celebreaza Ziua Mondiala a Apei, „Apa pentru orase: Raspunzând provocarii… Continuă »

La un concurs de schi fond desfăşurat la Gheorgheni, sportivii de la CSŞ Topliţa au obţinut următoarele rezultate: categoria copii, 3 km liber: Ababei Iulian locul 2. Categoria copii, 3 km clasic: Ababei Iulian locul 2. Ştafeta copii compusă din: Ababei Iulian, Pop Nicolae Marian şi Raduly Iulian, la categoria 3×3 km s-a clasat pe… Continuă »

Aveti posibilitatea de a participa si voi la SPECTACOLUL de teatru,… cum? Vino sa vezi piesa de Sambata seara, 24 martie 2012, ora 18,00, la Casa de cultura. Biletele se găsesc la Biroul unic al primăriei, prețul 15 lei, preț redus cu 15 % special pentru topliteni. La Targu Mures spectacolul, care face furori in… Continuă »

Ieri s-a desfăşurat la Topliţa turneul interjudeţean de volei fete pentru licee. La acest turneu au participat sportive din liceele din Târgu Mureş, Cluj, Braşov şi cel al liceului O.C. Tăslăuanu. Gazdele au câştigat fiecare meci cu scorul de 2-0, astfel s-au calificat la turneul final.

Parohia romano catolică din Topliţa, de peste 20 de ani este înfrăţită cu parohia romano catolică din oraşul German, Frankfurt. Cu această ocazie o delegaţie din oraşul amintit va vizita oraşul nostru începând din data de 21 martie.

Cu participarea a 110 schiori s-a desfăşurat la Gheorgheni cupa oraşului la schi fond. Iată rezultatele sportivilor de la CSŞ Topliţa. 10 km băieţi: locul 3 Toma Ioan Cătălin. Categoria copii, 3 km: locul 1 Ababei Iulian.

Pe data de 5 mai 2012 se va organiza prima ediţia a Colocviului „George Sbârcea”. Cu această ocazie vor fi acceptate maxim 25 de lucrari de compoziţie, muzicologie, jurnalism şi biblioteconomie. Înscrieri cu lucrari, respectiv confirmarea inscrierii pana la data de 15 aprilie, ora 22. Alte informaţii la tel: 0266341237 PROGRAMUL COLOCVIULUI Sâmbătă,05 mai 2012… Continuă »