În etapa a 18-a a campionatului judeţean de fotbal: KSE Ciceu – Ştiinţa Topliţa 7-1 (2-0). Unicul gol a topliţeniilor a fost înscris de Morar Cosmin în minutul 75.

Tinerii liberali se pregătesc cu traineri germani pentru campania electorală. Tineretul Naţional Liberal, în parteneriat cu Fundaţia Friedrich Naumann, a organizat în perioada 27-29 aprilie, din Bucureşti, seminarul „Liberal messages for election campaigns”. La cursuri au participat în mod direct 30 de tineri liberali din toată ţara, alți 250 urmărind seminarul în sistem de videoconferință… Continuă »

Pentru funcţia de primar astăzi au depus candidaturile: Platon Stelu (USL), Bodor Attila Béla (UDMR), Zori Gabriela (PP-DD) şi Cieocoiu Petrisor (PDL). Mâine la ora 24 este ultima zi pentru depunerea candidaturilor.

Mâine, 1 mai, de la ora 19 la Casa de Cultură a Municipiului Topliţa va fi un spectacol de iluzionism întitulat „Dracula magic show”. Preţul biletelor este de 15 lei, iar copii au voie să participe doar cu acordul părinţiilor. Locurile sunt limitate. Info: Viorica Lazăr

În cursul lunii mai, tinerii din Tineretul National Liberal Harghita au demarat o campanie de popularizare a importanţei participării la vot şi de luptă împotriva acceptării de către cetăţeni a mitei electorale: “Eu nu-mi vând votul”. Campania face parte dintr-un proiect demarat la nivel naţional, care are trei mari etape: “Studenţii nu-şi vând votul”, “Tinerii… Continuă »

Duminică 29. aprilie se va deschide ştrandul termal Urmánczy. Preţul biletelor este cea de anul trecut: pentru adulţi 7 lei, pentru elevi 5 lei. Ştrandul din acest an are două bazine noi. Tot aici este teren de joacă pentru copii dar este şi un bar.

În cadrul etapei al 17-lea a campionatului judeţean de fotbal: Ştiinţa Topliţa – Stăruinţa Mihăileni 3-0 (neprezentare).

În aceste zile s-a jucat etapa a 16-a în cadrul campionatului judeţean de fotbal. Echipa Ştiinţa Topliţa a pierdut la Vlăhiţa cu scorul de 10-6 (6-0) şi se află pe locul 4 cu 28 de puncte şi cu un golaveraj de 37-32. În cadrul Cupei României echipa locală va juca următorul meci cu Cărţa Hargita,… Continuă »

La Topliţa s-a desfăşurat Turneul Semifinal la volei speranţe. Echipa CSŞ Topliţa antrenat de Macarie Marius a obţinut următoarele rezultate: CSŞ Topliţa – CSŞ Zalău 3-2, CSŞ Topliţa – CSŞ Câmpulung Muşcel 3-1, CSŞ Topliţa – CSŞ N. Titulescu Craiova 2-3. Clasamentul final: 1. Topliţa, 2. Zalău, 3. Craiova, 4. Câmpulung Muşcel. La faza finală,… Continuă »

Primăria Municipiului Topliţa şi Casa de Cultură Topliţa între 21-22 aprilie organizează „Klavier . Festivalul Muzical” la Casa de Cultură. Astfel pe data de 21 aprilie de la ora 11 „Concert lecţie-atelier. Pianul – ipostaze solistice şi camerale” la care vor participa elevii Şcolii Populare de Artă, secţia Topliţa şi şcoala generală Vaskertes Gheorgheni, profesor… Continuă »