În cadru Campionatului Naţional de Enduro desfăşurat la Lăzarea sportiva Negrea Maria Dumitruţa din Topliţa s-a clasat pe primul loc.

Topliţa din 1990 este înfrăţită cu oraşul Ungar, Marcali. De atunci an de an cele două comunităţi se întâlnesc. În perioada 28. 05. 2012 şi 01. 06. 2012 în oraşul Marcali se va desfăşura cea de a VIII-a ediţie a festivalului Eurofolklor. La acest festival printre ansamblurile din Grecia, Croaţia, Bulgaria, Serbia, Polonia, Mecedonia, Italia,… Continuă »

S-a terminat campionatul judeţean de fotbal. Echipa Ştiinţa Topliţa s-a clasat pe locul 4. Din cele 23 de meciuri jucate 14 au câştigat au obţinut un egal şi au pierdut 8 meciuri, având un golaveraj de 57-48, astfel obţinând 43 de puncte. Campionatul a fost câştigat de echipa din Miercurea Ciuc cu un total de… Continuă »

Astăzi s-a înfiinţat noul consiliu local. Primarul oraşului este domnul Platon Stelu, iar viceprimar domnul Olariu Dumitru. Pentru alegerea viceprimarului, în persoana lui Olariu, 15 au votat pentru iar un vot a fost contra. S-au format două fracţiuni, într-una printre cei 12 consilieri de la USL este şi cel al PDL, iar în cel de… Continuă »

USL (12): Vîlcan Ileana, Erofei Demeter Samoil, Petruţ Dănuţ Emanuel, Lazăr Costel, Olariu Dumitru, Buzilă Sebastian, Paşcan Loredana Mihalea, Tompea Simina, Cozan Ştefan Mugurel, Tompea Alexandru, Rugină Dan Ciprian, Sigmirean Angela Doina. UDMR (4): Bodor Attila, Mohácsek Ákos, Deme Károly și Szabó Kálmán. PDL (1): Pop Daniela.

Componenţa Consiliului Judeţean: 20 consilieri de la UDMR, 4 de la PCM, 3 de la PPMT şi 3 de la USL.

În cadrul campionatului judeţean de fotbal: Unirea Cristuru Secuiesc – Ştiinţa Topliţa 3-0 (neprezentare).

În jurul orei 17 (de circa 10 minute) au început renumărarea voturilor nule. La cererea candidatului independent, Becica Mihai se renumără voturile nule. Domnul Becica a obţinut 293 de voturi, iar pragul pentru consilieri era de 297 de voturi.

Noul primar, domnul Stelu Platon a obţinut 75,44% din totalul de voturi cea ce înseamnă că l-au votat 4.624 de localnici. Pe locul doi s-a situat Bodor Attila de la UDMR cu 830 de voturi. Pentru consiliul local: USL a primit 3.362 de voturi, astfel ei având 11 locuri în consiliul local, UDMR a primit… Continuă »

Noul primar este Dl. Platon Stelu care a acumulat 75,44%. La consilieri 12 sunt de la USL, 4 UDMR și 1 de la PDL.