Între 20-22 iulie s-a desfăşurat la Târgu Mureş Cupa de tenis de câmp „BCR Partner”. Topliţeanca de doar 15 ani, Karacsony Renata, a concurat la categoria senioare şi nu oricum căci tânăra nu a pierdut nici un meci până la faza finală. Iată rezultatul finalei: Daniela Voican – Karacsony Renata 6-3, 6-4. Mult succes în… Continuă »

În acest an în oraşul nostru la cele trei licee la examenul de bacalaureat s-au obţinut următoarele rezultate: Liceul O.C. Tăslâuanu 1 elev nu s-a prezentat, 24 au fost respinşi şi 87 au reuşit. La colegiul M. Eminescu: 4 elevi nu s-au prezentat, 85 au fost respinşi şi 13 elevi au reuşit. La liceul Kemeny… Continuă »

Grupul folk „Top Folk Grup” al Clubului Elevilor din Topliţa format din elevii Vodă Ioana, Ghenghea Manuela, Dămian Mădălina şi Stan Andrei, a participat în zilele de 28-30 iunie 2012 la Festivalul Naţional de muzică uşoară şi folk „Coloana Infinitului ” de la Tg-Jiu, unde a obţinut locul I la categoria grupuri folk. Felicitări grupului!… Continuă »

Pe 30 iunie a avut loc a doua editie a celui mai apreciat concurs de MTB, DHS Corvin MTB Maraton la care au luat startul din fata Castelului Corvinilor din Hunedoara, peste 500 de concurenti. Echipa Bike Toplita (biketop.ro) a fost reprezentata si in acest an de 5 biciclisti, iata rezultatele: Race 60km: Gergely Szilard,… Continuă »