1 Noiembrie Spectacol de teatru- Comedie. Dragoste cu năbădăi, ora 19,00, Pret bilet 15 lei, pentru elevi pret cu voucher reducere 50 % in limita a 100 de bilete; A. P. Cehov surprinde intr-un mod cum nu se poate mai haios initiativa laudabila a lui Ivan Vasilievici Lomov, care doreste sa se însoare cu fiica… Continuă »

La sfârşitul săptămânii trecute s-a desfăşurat un turneu de fotbal la Lăzarea sub titlul „Fotbal fără hotare”. La acest turneu nu au contat rezultatele meciurilor, ci sportivitatea, buna dispoziţie, prieteniile. La acest turneu au participat echipele: „Székelylapú Baráti Társaság” din Ocsa – Ungaria, „Freeffair” din Gheorgheni, „Kossuth Street Boys” din Gheorgheni, „Hodex” Gheorgheni, „Red Dragon”… Continuă »

A început campionatul naţional de juniori mari la volei. Iată rezultatele primelor două etape: CSŞ Oradea – CSŞ Topliţa 3-1 şi CSŞ Topliţa – CSŞ Zalău 3-0.

În cadrul campionatului judeţean de fotbal: S.E. Praid – Ştiinţa Topliţa 1-1 (0-1). Pentru topliţeni a marcat Újlaki Alex (22.).

În cartierul Zencani, familia Fehervari, se poate mândrii cu un dovleac mai mare ca de obicei. Acest dovleac are peste 35 de kilograme şi după cum ne a informat familia amintită doar un singur dovleac din cele multe a atins greutatea amintită.

De curând Ansamblul Rapsodia Călimanilor a efectuat un turneu în Franţa. Ansamblul a concertat în Lyon şi în localităţile din jurul acestui oraş.

În etapa a 9-a al campionatului judeţean de fotbal: Ştiinţa Topliţa – Roseal Odorheiu Secuiesc 3-0 (1-0). Au marcat Valla Istvan (2) şi Ioan Soare.

Casa de cultura va invita la Spectacolele din luna noiembrie: 1 Noiembrie Spectacol de teatru- Comedie. Dragoste cu năbădăi, ora 19,00 , Pret bilet 15 lei, pentru elevi pret cu voucher reducere 50 % in limita a 100 de bilete; 5 noiembrie 2012, ora 19,00 Concert de Pian, Eugen Ungureanu, Corina Răducanu, Razvan Dragnea, pret… Continuă »

În etapa a 8-a a campionatului judeţean de fotbal: Ştiinţa Topliţa – MU Frumoasa 3-2 (2-2). Pentru topliţeni au marcat Valla Istvan (2) şi Sorin Maximiuc. Echipa locală se află pe locul 7.

În cadrul campionatului judeţean de fotbal: Unirea Cristuru Secuiesc – Ştiinţa Topliţa 0-3 (0-3). Au marcat: Újlaki (2) şi Kercsó.