Naşterea copiilor ar trebuii să fie a bucurie pentru toate familiile. Din păcate sunt care le abandonează copii noi născuţi. În anul 2012 în Topliţa 6 mame au lăsat copii în spital după naştere, astfel aceşti copii au fost duşi în plasamente pentru copii. În judeţul nostru cei mai mulţi copii abandonaţi în spitale în… Continuă »

Asociația Salvamont Toplița Calimani, organizează prima ediție „Cupa Calimani” la schi de tura în data de 30 martie începând cu ora 10:00. Primii 30 de concurenți beneficiază de cazare gratis, taxa de înscriere este de 15 lei. Premiile constau în bani și produse oferite de Strindberg by Danico. Categoriile de concurs: – copii

Vineri s-a dat startul la raliul Budapesta Bamako. În acest an din judeţul nostru participă două maşini la acest raliu de 20.000 de kilometri. Printre participanţi este şi un topliţean în persoana lui Lukács Lehel care este pilotul maşinii Carpathian Team I. Raliul se va termina pe data de 28 februarie. Le urăm succes.

În cadrul campionatului naţional de volei juniori: CSŞ Topliţa – CSŞ Oradea 3-0.

Primul cutremur s-a produs la ora 00 şi 24 de minute urmat de cel de la ora 2 şi 23 de minute. Primul a fost la 6 km de Topliţa la o adâncime de 1 km şi a fost de 2,9 grade. Aceste cutremure din acest an sunt primele din istoria topliţei care au epicentrul… Continuă »

Astăzi la ora 2 şi 23 de minute un nou cutremur a fost simţit în oraşul nostru. Acest cutremur care se produce în apropierea localităţii este al cincilea în istoria topliţei. Deoarece încă nu a fost anunţat oficial acest ultim cutremur vom reveni cu date oficiale.

La începutul săptămânii s-a desfăşurat la Baia Sprie, cupa localităţii la care au participat şi sportivii de la CSŞ Topliţa. Sportivii antrenaţi de Kiss Vilmos, cel mai bine s-a clasat Copoţ Bianca care la categoria junioare a obţinut o medalie de aur la slalom specială şi o medalie de argint la categoria slalom uriaş.

Astăzi s-a desfăşurat la Borsec, Cupa „Borviz” la schi alpin. La această competiţie au participat 89 de concurenţi din judeţul nostru. Dintre sportivii topliţeni cele mai bune rezultate au obţinut: Hamos Roxana la categoria sportivelor din clasele I-II, ea s-a clasat pe locul 1. La categoria claselor V-VI, Ferenczy Apor s-a clasat pe locul 2,… Continuă »

La şedinţa consiliului local din 20 decembrie 2012 s-a adoptat o hotărâre ca în staţiunea Bánffy, primăria şi consiliul local să construiască un nou complex de ştranduri. Astfel în doi ani se va construi un ştrand acoperit şi una în aer liber. Acesta poate fi un pas important pentru dezvoltarea turismului local. Info: Mohácsek Ákos

Consiliul Local Topliţa în zilele de 8 şi 11 ianuarie a avut şedinţe în care s-a discutat şi despre impozitele pentru anul în curs. În finala dezbaterilor s-a hotărât ca impozitele pe clădiri şi terenuri să rămână la cele din anul 2012. Info: Mohácsek Ákos