De aproximativ o oră regizorul de teatru Szabo Arpad a decedat. Domnul Szabo de peste 20 de ani activa în cadrul teatrului de amatori din Topliţa, iar între anii 1986 şi 1994 a fost regizorul teatrului. În acest an în luna ianuarie a reînfiinţat teatrul de amatori din oraşul nostru. Să-i fie ţărâna uşoară.

Astăzi s-a desfăşurat la Borsec Cupa Gheorgheni la schi alpin. Dintre sportivii din topliţa cea mai bună clasare a obţinut Kiss Timea care s-a clasat pe locul unu la categoria sportivelor născute între anii 1999 şi 2000.

Ieri şi alaltăieri s-a desfăşurat la Topliţa, cea de a V-lea ediţia la Cupa Călimani la schi alpin. La această ediţie au participat 72 de sportive şi sportivi. Iată rezultatele finale: copile şi copii. 1.Toth Krisztina – Miercurea Ciuc, 2. Kiss Timea – Topliţa, 3. Kemenes Noemi – Gheorgheni. 1. Zold Robert – Gheorgheni, 2…. Continuă »

Astăzi s-a desfăşurat la Borsec Cupa „Lőrinc Pál” la schi alpin. Dintre sportivii topliţeni următorii au obţinut rezultate bune: clasele 1-2: Walter Rebeka locul III, clasele 7-8: Kis Timea locul I, iar Walter Richar tot locul unu. La categoria claselor 9-12: Karácsony Renáta s-a clasat pe locul II. La categoria concurenţilor între 45-50 de ani:… Continuă »

Ieri in sedinta consiliului local din orasul infratit Marcali s-a adoptat o hotarare ca incepand de luna aviitoare o strada din orasul amintit sa poarta denumirea orasului nostru. Strazi care poarta denumirea orasului nostru pana in prezent era doar in Budapesta, aceasta din urma fiind a doua starda din strainatate care poarta denumirea orasului nostru.

Astăzi s-a desfăşurat la Borsec Cupa EMNT la schi alpin. Iată rezultatele sportivelor din Topliţa: categoria clasele 1-2: Hamos Roxana locul 1, categoria claselor 7-8: Kiss Timea locul 1. categoria claselor 9-12 Karacsony Renata locul 2.

Între 12 şi 14 februarie s-a desfăşurat la Poiana Braşov Cupa Corona la schi alpin, la care au participat peste 150 de sportivi şi sportive din ţară. De la CSŞ Topliţa Kiss Timea la categoria clasele 7-8 a ocupat locul III, iar sportiva Hamos Roxana a ocupat locul IV la categoria claselor 1-2.

Între 9 şi 10 februarie la Lăzarea s-a desfăşurat un turneu de fotbal în sală. La acest turneu au participat 13 echipe având în total 106 de fotbalişti. Turneul a fost organizat de A.S. Free afFair din Gheorgheni. Iată echipele care au participat. Din Gheorgheni: Redosz, Barszalonna, Kolping, Primăria Gheorgheni, Elit Boys, Free afFair. Din… Continuă »

Astăzi la ora 3 si 15 minute si 19 secunde, la 8 km de Topliţa s-a produs un nou cutremur. De această dată cutremurul a fost la o adancime de 1 km. Cutremurul a avut o intensitate de 2,4 grade.

Ieri în cadrul campionatului naţional de junioare: CSŞ Topliţa – CSŞ Blaj 0-3.