La Gheorgheni s-a disputat Cupa Bucin la schi fond. Sportivii de la CSŞ Topliţa au obţinut următoarele rezultate: la categoria copii, atât la concursul 3 km liber cât şi la 3 km clasic, sportivul Ababei Iulian s-a clasat pe locul secund. Echipa de ştafetă al CSŞ Topliţa compus din Ababei Iulian, Pop Nicolae Marian, Raduly… Continuă »

Între 22 şi 24 martie s-a desfăşurat în Serbia, în localitatea Kopaunic, care este cel mai mare centru de schi sârbesc, Cupa Muncitorilor din Balcani la schi alpin. La acest concurs au fost prezenţi sportivi şi sportive din 5 ţări. La categoria sportivilor între 35-50 de ani, deţinătorul titlului, topliţeanul Karacsony Sandor, s-a clasat pe… Continuă »

Astăzi în cadrul campionatului judeţean de fotbal: Metalul Vlăhiţa – Ştiinţa Topliţa 4-1 (3-1). Pentru echipa din Topliţa a marcat Buzilă Alin în minutul 39. Echipa topliţeană se află pe locul 8 cu 16 puncte, iar pe locul 1 se află echipa din Miercurea Ciuc cu 42 de puncte.

Astăzi s-a desfăşurat la Harghita Băi Cupa Góbé la schi alpin. La categoria sportivelor născute între anii 2004-2005 sportiva Hamos Roxana, din Topliţa, s-a clasat pe primul loc.

A început returul campionatului judeţean de fotbal. Ieri: Ştiinţa Topliţa – Viitorul Gheorgheni 1-2 (1-0)

În această săptămâna s-a desfăşurat la Topliţa turneul inter judeţean de calificare la volei fete, pentru licee. Astfel din cele opt echipe calificate pentru acest turneu sau prezentat doar 5 echipa. Iată rezultatele echipei de la liceul O.C. Tăslăuanu: OCT – Braşov 0-2, OCT – Târgu Mureş 0-2, OCT – Turda 2-0, OCT – Sibiu… Continuă »

Ieri s-a desfăşurat Cupa Edelweis la Poiana Braşov. Sportiva Hamos Roxana la categoria celor născute în anul 2004 – 2005 s-a clasat pe primul loc. Tot sportiva Hamos Roxana a cucerit şi Cupa Harghita la categoria ei clasând se pe primul loc.

Situl nostru astăzi împlinește opt ani de existență online, cu aceasta ocazie dorim sa mulțumim, în numele editorilor, celor care au contribuit cu materiale la dezvoltarea sitului, celor care ne-au ajutat și ne-au susținut, dar în primul rand ție, vizitatorule, fără de care toate acestea nu ar fi fost posibile. Cadoul nostru este noua interfață,… Continuă »

Parohia romano catolică din Topliţa de peste 22 de ani este înfrăţită cu parohia din Frankfurt. Astăzi au venit în localitatea noastră un grup de la parohia germană, în frunte cu domnul Klaus Dieter Ten. Ei în cele trei zile cât vor sta în oraşul nostru vor vizita Topliţa şi împrejurimile. Deoarece oaspeţii nu pot… Continuă »

Program evenimente culturale în perioada 15 martie 2013- 23 aprilie 2013: 15 martie 2013 – ora 10,30 și 12,30 Cartea Junglei- Teatru de păpuși 15 martie 2013- ora 18,00 Teatru Bacovia” Miss Julie”. Spectacol de teatru pentru elevi 1 aprilie – 5 aprilie Festivalul de Teatru Şcolar. Program ediția a III a Luni , 1… Continuă »