'13 mai
31

Ziua Internaţională a Copilului este sărbătorită de Şcoala de Fotbal „PROMureşul” Topliţa având ca parteneri Caravana Sportului. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 1 Iunie, de la ora 10:00 pe terenul sintetic al Municipiul Topliţa. Dorim ca importanţa sportului să se facă înţeleasă atât în rândul copiilor cât şi al adulţilor responsabili de creşterea sănătoasă a… Continuă »

'13 mai
28

În cadrul etapei al 21-lea al campionatului judeţean de fotbal: Ştiinţa Topliţa – SE Praid 4-0 (1-0). Au marcat: Andrei Psibel (46. és 54.), Silviu Tararache (34.) respectiv Alexandru Zaharia (88.).

'13 mai
25

În această săptămână nişte indivizi necunoscuţi au profanat cimitirul eroilor din cartierul Zencani. În acest cimitir dintre cele 145 de cruci hoţii au furat 65 de cruci. Astăzi dintre cele 78 de cruci furate au fost găsite 6 cruci la o groapă de gunoi din apropiere. Acest cimitir fondat în anul 1916 este un cimitir… Continuă »

'13 mai
19

1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului, ar trebui să fie o zi în care fiecare copil, şi fiecare om ar trebui să se simtă lipsit de probleme şi veşnic tânăr ! Asociaţia Sportivă Şcoala de Fotbal „PROMureşul” Topliţa, în colaborare cu organizaţia „Caravana sportului” oferă ocazia perfectă pentru a se destinde, pentru a fi aproape… Continuă »

'13 mai
13

În cadrul campionatului judeţean de fotbal etapa a 20-lea: Roseal Odorheiu Secuiesc – Ştiinţa Topliţa 1-3 (0-2). Au marcat: Borbély István (80.), de la gazde iar de la echipa din Topliţa: Gheorghe Gal (41. 50.), Andrei Peter (36.). Echipa topliţeană se află pe locul 6.

Alături de personajele din piesa Subpământeanul (în cadrul unor peșteri cu dichis făcute de scenariști), vei râde cu poftă, dar vei și înțelege în ce goană nebună după bani se află societatea de azi. Daca esti un om cu un simt fin asupra oamenilor, acesti tineri actori consacrati pe scena de teatru României nu trebuie… Continuă »

Printr-un proiect în oraşul nostru se vor moderniza 41 de străzi. Străzile se vor moderniza prin două sisteme: sistem rutier şi covor asfaltic. Astfel se vor moderniza străzile: Amurgului, Apelor, Aluniş, Borsecului, Bicazului, Cerbului, Căpşunilor, Dealului, Făgetului, Garoafelor, Lungă, M. Kogălniceanu, Mănăstirii, Mureşul, Márton Áron, Măgura, Murelor, Muncitorilor, Miron Cristea, Nouă, Paltinului, Primăveri, Sălciilor, Toamnei,… Continuă »

Ieri s-au deschis ştrandurile din oraş. Astfel la ştrandul Urmánczy un bilet pentru adulţi costă 8 lei, iar biletul cu preț redus (pensionari, elevi, cu două ore înainte de închidere) costă 6 lei, copii până la 3 ani au intrare liberă. La ştrandul din Bánffy un bilet pentru adulţi costă 8 lei, pt. studenți 7… Continuă »

De 1 mai vă așteptăm cu muzică live (Attila Bajkó), servicii noi (teren de tenis) și prețuri vechi! Ne gasiti pe http://urmanczy.ro sau pe facebook. Szabó Zsombor