Astăzi a vizitat oraşul nostru o delegaţie din Germania sub conducerea lui Lutz Müller de la Volksbund. Ei au vizitat cimitirul din Zencani unde s-au interesat mai ales de cei 95 de soldaţi germani înmormântaţi în timpul celui de al doilea război mondial. Delegaţia va mai face o vizită în câteva săptămâni.

Vineri, 19 iulie, o voce de bărbat anunţa că la Topliţa lângă un ştrand a plasat o bombă care va exploda. Specialiştii veniţi la faţa locului au cercetat ştrandurile Urmánczy şi Bánffy, dar nu s-a găsit nici urmă de exploziv. Cel care a dat alarma falsă deja a şi fost prins el fiind un bărbat… Continuă »

Ieri, 14 iulie 2013 s-a desfăşurat la Gălăuţaş prima ediţie a campionatului de minifotbal pentru amatori. Organizatori: Organizatia de Tineret din Galautas, Echipa ”Old Boys” Galautas – In parteneriat cu Primaria din Galautas Grupa A 1. Viitorul Sărmaș 12 puncte 2. F.C. Cornișa 5 p. 3. Știința Pârâu 5 p. 4. Nu Știu 4 p…. Continuă »

P R O G R A M VINERI 19 IULIE 2013 Ora 16,00 – Program ambiental de la scenă SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2013 Ora 14,30 – Formaţii locale şi din ţară; – Ansamblul Folcloric ,,DOINA” din Bucureşti; – Formaţia Hargita Rock; – Bianca Gârlă -ROBIN AND THE BACKSTABBERS DUMINICĂ 21 IULIE 2013 – Ora 14,30-… Continuă »