În cadrul campionatului judeţean de fotbal: Viitorul Gheorgheni – Ştiinţa Topliţa 2-2 (0-1). Pentru topliţeni au marcat: Tararache (13, din 11 metri) respectiv Buzilă (62).

Cimitirul militar din cartierul Zencani în acest an a fost profanat de trei ori. În luna mai 78 de cruci au dispărut, pe data de 8 noiembrie 25 de cruci au fost sparte în bucăţi, iar, ieri, 13 noiembrie 15 cruci au fost sparte, monumentul din lemn de asemenea a fost vandalizat. La aceasta din… Continuă »

Camera Agricola a Judetului Harghita, organizează, pentru zona Topliţa, începând cu luna noiembrie următoarele tipuri de cursuri: – Curs de Apicultor, cu durata de 4 luni ; – Curs de Fermier Montan, cu durata de 5 luni. Taxa de înscriere este de 400 de lei.( Se poate plati in 2 rate.) Pentru relatii si inscrieri,… Continuă »

În cadrul Campionatului Naţional de volei s-au înregistrat următoarele rezultate, junioare: CSŞ Topliţa – CSŞ Turda 0-3 şi la juniori: CSŞ Topliţa –CSŞ Bistriţa 3-0.

În etapa a 10-a al campionatului judeţean de fotbal: Ştiinţa Topliţa – Metalul vlăhiţa 3-0 (neprezentare)

După ce în luna mai 78 de cruci au fost furate din cimitirul militar din cartierul Zencani, ieri, 7 noiembrie din nou a fost profanat acest cimitir militar. De data aceasta nu au mai furat crucile doar le au spart. Astfel 25 de morminte au rămas fără cruci. În acest an la acest cimitir militar… Continuă »