S-a întors lotul de copii care a reprezentat România la Olimpiada Internaţională a Tinerilor Apicultori pregătit de către Federaţia „ROMAPIS” La începutul lunii aprilie a avut loc lângă Bucureşti, în localitatea Ciofliceni, selecția pentru desemnarea echipei care a reprezentat România la Întâlnirea Internaţională a Tinerilor Apicultori (Olimpiada Apicolă) care a avut loc în localitatea Pszczela… Continuă »

Fundaţia Bethlen Kata din Topliţa şi conducerea oraşului Hengello din Olanda, de peste 20 de ani sunt în relaţii bune. Astfel până nu demult cei din Hengello au finanţat funcţionarea cantinei săracilor din Topliţa, iar de anul trecut prin fundaţia amintită olandezii trimit lunar 600 de euro care este împărţit pentru 40 de familii nevoiaşe…. Continuă »

Mâine, 21 iunie se va deschide ştrandul Bánffy. Atât ştrandul cât şi terasa au fost modernizate, iar oaspeţii pot alege şi dintre cele 180 de şezlonguri pentru a face plajă. Ştrandul va fi deschis între orele 9 şi 19, iar preţul biletelor este de 15 lei de luni până joi, iar vineri, sâmbătă şi duminica… Continuă »

Au început pregătirile pentru Zilele Topliţene din luna iulie. Astfel printre altele vor fi concerte cu: Nicolae Furdui Iancu, VH2, formaţia Vank, Hargitarock etc.

În cadrul campionatului judeţean de fotbal: Unirea Cristuru Secuiesc – Ştiinţa Topliţa 3-0 (neprezentare). Echipa din Topliţa se află pe locul 7.