Astăzi la ora 18 şi 2 minute a ajuns flacăra din Betlehem din nou la Topliţa. Ca şi în anii precedenţi după ce flacăra a parcurs peste 3.000 de kilometrii a ajuns şi în oraşul nostru, unde a fost primită de cercetaşii din localitate. Flacăra adusă din bazilica din Betlehem a fost aşezat lângă altarul… Continuă »

Astăzi, 18 decembrie, cu ocazia terminării lucrărilor de modernizare a străzilor din oraş s-a ţinut o conferinţă de presă la primăria municipiului Topliţa. Astfel între anii 2013 şi 2014 în total s-au modernizat 41 de străzi, având o lungime totală de 17.226,56 metrii. Valoarea lucrărilor a fost de 42.500.839,76 de lei.

În etapa de duminica din cadrul campionatului naţional de junioare: CSŞ Topliţa – CSŞ II Târgu Mureş 3-0.

În cadrul Campionatului Naţional de Juniori: CSŞ Topliţa – CSŞ Dej 0-3

In cadrul proiectului “Valorificarea potentialului de agrement al Vf.Tarnita – Toplita” Asociatia Salvamont Toplita Caliman in parteneriat cu Consiliul Judetean Harghita, Serviciul Public Salvamont si Salvaspeo al Judetului Harghita si SC Fram SRL Toplita a amenajat doua popasuri turistice. Unul dintre acestea se afla in apropierea Altarului de vara Tarnita, iar cel de-al doilea mai… Continuă »

In cadrul proiectului “Dezvoltarea retelei cicloturistice in nordul judetului Harghita” Asociatia Salvamont Toplita Caliman in parteneriat cu Consiliul Judetean Harghita, Serviciul Public Salvamont si Salvaspeo al Judetului Harghita si SC Fram SRL Toplita a amenajat doua trasee montane de biciclete insumand un total de 35 km. Acestea sunt structurate astfel: -Traseul Calimanel: Toplita gura Calimanelului… Continuă »

În aceste zile a apărut o nouă carte despre oraşul Topliţa. Carte întitulată Maroshevizi emlekek – Amintiri despre Topliţa, a fost scrisa de d-na dr. Kovacs Gabriella. Doamna Kovacs nu se află la prima ei carte, ea a mai scris până în prezent încă şase cărţi, şi toate au o legătură cu oraşul nostru. Cartea… Continuă »