În cadrul campionatului judeţean de fotbal: Roseal Odorheiu Secuiesc – Pro Mureşul Topliţa 3-2 (1-2). Pentru topliţeni au marcat Răzvan Maximiuc (5.) şi Daniel Roca (28.).

Pe data de 20 octombrie, la vârsta de 86 de ani a încetat din viaţă renumitul pictor topliţean, Dudas Gyula. Domnul Dudas a avut nenumărate expoziţii atât în ţara cât şi peste hotare. În oraşul nostru a avut o singură expoziţie în anul 2005. Pe parcursul anilor a primit mai multe distincţii, aici aş enumăra… Continuă »

În etapa a 8-a: Pro Mureşul Topliţa – Unirea Cristuru Secuiesc 1-2 (1-2). Pentru topliţeni a marcata Tararache (4).

Pe data de 10 octombrie s-a desfăşurat la sala de sport din Sărmaş Cupa Prieteniei din Arcul Carpatin. La acest turneu au participat echipele: Ocsa (Ungaria), Korona Tulgheş, Consiliul Local din Gheorgheni, Mistiq din Gheorgheni, precum echipele Phönix şi Young Boys din Topliţa. După ce fiecare echipă a jucat cu fiecare s-a alcătuit clasamentul final:… Continuă »

Școala de Fotbal ”PROMureșul” Toplița a debutat sâmbătă, 3 octombrie, în campionatul de juniori A1 (Under 19) a județului Harghita împotriva formației AS Lunca de Jos. A fost o partidă dominată cap-coadă de echipa de pe valea Mureșului, la final tabelul arătând un neverosimil 11-1. În altă ordine de idei însă, acest meci, PROMureșul, sprijinită… Continuă »

PROMureșul Toplița – Homorod Mereşti.2-3 PRO Mureşul a evoluat cu următoarea formaţie: Dunca – Bor – Balázs – Maximiuc – Radu (Platon) – Covrig (Gliga) – Crăciun – Tararache S. (Tararache T.) – Kis (Urzică) – Ujlaki – Roca. Au marcat: Ujlaki și Roca

Astăzi 3 octombrie s-a desfăşurat la Frumoasa Cupa Frumoasa la karate, cu participare a şapte cluburi din ţară. La acest concurs a participat şi A.S. Shodan din Topliţa. Sportivii antrenaţi de Bőythe János Attila 4 Dan şi Böythe László Zoltán 3 Dan au obţinut 15 medalii la diferite categorii de vârstă. Astfel: Kosa Barbara locul… Continuă »

Între 27-28 septembrie s-a desfăşurat la Gheorgheni o tabără de karate la care au participat aproape toate cluburile din ţară. A.S Shodan din topliţa a fost reprezentat prin Bőythe János Attila 4 Dan, Böythe László Zoltán 3 Dan precum de Bodor Levente, Sípos Nelu şi Böythe Máté. Antrenamentele au fost conduse de Shingji Nagaki multiplu… Continuă »