Ieri, 25 ianuarie, s-a desfăşurat la Topliţa concursul de schi alpin Cupa Topliţa, la care au participat sportivi din Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Borsec şi Topliţa. Iată rezultatele celor din Topliţa: la categoria celor născute între anii 2004-2005, Hamos Roxana s-a clasat pe primul loc, iar Valter Rebeka pe locul 3. La categoria celor născute între… Continuă »

La Borsec s-a desfăşurat Cupa Borviz la schi alpin. Dintre sportivii topliţeni Hamos Raxana s-a clasat pe locul 2 la categoria celor născute între anii 2003-2004.

La Baia Sprie s-a desfăşurat Cupa Baia Sprie la slalom uriaş, unde topliţeanca Hamos Roxana, la categoria sportivelor născute în anul 2004 a obţinut un loc 1 şi un loc 7. Tot la Baia Spire s-a desfăşurat şi Cupa Super Sky, la care sportiva Hamos Roxana la categoria celor născute în anul 2004 la slalom,… Continuă »

În aceste zile s-au împlinit 88 de ani de la înfiinţarea primei secţii de schi din oraşul nostru. Astfel în anul 1928 în cadrul Topliczai Atletikai Club (Clubul Atletic din Topliţa) s-a înfiinţat prima secţie de schii. Fondatori au fost: Lorincz Balint, Lorincz Laszlo şi Nalevajku László. Cu această ocazie profesorul Karacsonyi Istvan, şi el… Continuă »

În acest sezon de iarnă la schi-fond toplițeanul Iulian Ababei a obținut un loc 15 la un concurs internațional desfășurat în Seefeld AUT, mai apoi a reușit un loc 5 într-un concurs desfășurat în Italia. În acest sezon în perioada 15-18 Ianuarie va participa la Cupa Balcanică în Turcia, în 12-20 Februarie va fi singurul… Continuă »

În anul 1928 în cadrul Asociaţiei Sportive Topiczai Atletikai Club (Clubul Atletic Topliţean) s-a înfiinţat prima echipă de schi din Topliţa. Fondatorii echipei au fost: Lőrincz Bálint, Lőrincz Lajos şi Nalevaiku László. În anii parcurşi schiul s-a modernizat, mulţi sportivi au ajuns renumiţi în toată ţara, multe medalii şi cupe au obţinut schiorii. Cu această… Continuă »