S-a terminat campionatul regional de tenis de masă. În ultima etapă sau înregistrat următoarele rezultate: Tic Tac Boys–PC 2016 8–2, Délhegy–Demarco 3–7, Old Boys–Pro 7–3. Tic Tac Boys–Demarco 6–4, Mureş–Pro 9–1, PC 2016–Old Boys 4–6, Pro–Délhegy 0–10, PC 2016–Mureş 3–7, Demarco–Old Boys 7–3. Clasamentul final: 1. Tic Tac Boys Gheorgheni 33 de puncte, 2. Mureşul… Continuă »

La Suceava s-a desfăşurat campionatul naţional de tenis de masă categoria A. Sportivii din Topliţa s-au clasat pe următoarele locuri: Barabas Sandor locul 9 din 24 de sportivi şi Balla Peter locul 20 din 54 ce sportivi. La Deda la concursul naţional de tenis de masă categoria A: Fazakas Attila s-a clasat pe locul 17,… Continuă »

Când toată lumea îți urează să ai un „weekend frumos”, Restaurantul Izabella plusează cu un „Weekend Gustos”! Vom face o călătorie prin bucătăriile mai multor țări europene, care chiar contează în gastronomia mondială. Vino in zilele de 9 și 10 iulie pentru o primă oprire în bucătăria românească și cea ungurească. Alături de noi va… Continuă »

În secolul XIX în Ardeal s-au construit mai multe poduri care aveau acoperiş dar şi partea laterala era acoperită cu scândură. La ora actuală în Ardeal doar trei asemenea poduri mai există, care sunt o atracţie turistică în localităţile unde se află. În acest an un asemenea pod din localitatea Cădaciu Mic (Hr) se va… Continuă »