Pe data de 26 februarie s-a desfăşurat la Sfântu Gheorghe Cupa Master la Karate. Printre cele 16 echipe prezente s-a aflat şi echipa Shodan din Topliţa. Iată rezultatele sportivilor de la AS Shodan: Mîndru Sergiu la categoria celor nascuţi în anul 2000 s-a clasat pe locul 3 atât la kumite cât şi la kata, Pal… Continuă »

După ce în anii trecuţi s-a demolat podul cu boltă Miţi, după unele informaţi se doreşte demolarea podului Urmanczy. Acest pod a fost construit în anul 1869 şi de mai multe ori a fost renovat. Aceste poduri tip tunel au fost la modă în secolul XIX, dar multe dintre ele s-au distrus din cauza că… Continuă »

În cadrul campionatului judeţean de tenis de masă: Tic Tac Boys Gheorgheni – PC 2016 Topliţa 6-4 (Balla, Eigel. Balla/Câmpean).

În aceste zile s-au desfăşurat mai multe concursuri de schi alpin. Iată câteva rezultate ale sportivilor din Topliţa. Cupa CSŞ Gheorgheni, care s-a desfăşurat la Borsec, la categoria celor născute între anii 2003-2004: Walter Rebeka s-a clasat pe locul secund Cupa Harghita: Hamos Roxana a terminat pe primul loc la categoria copile. Cupa Stringberg desfăşurat… Continuă »

În etapa a 6-a: a campionatului judeţean de tenis de masă: Delhegy Ciumani – PC 2016 Topliţa: 0-10. Câmpean (3), Balla (3), Eigel (3), dublu: Câmpean-Eigel (1).

În etapa a 5-a campionatului de tenis de masă zona Gheorgheni: PC 2016 Topliţa – Bastya Lăzarea 6-4 ((Balla 2, Pătru 2 és Câmpeanu 2). Echipa din Topliţa se află pe locul secund ne pierzând nici un meci, dar cu un meci mai puţin decăt echipa Tic Tac Boys din Gheorgheni, care se află pe… Continuă »

Ieri, 31 ianuarie, s-a desfăşurat la Braşov Cupa corona la schi alpin. Schioarea Hamos Roxana la categoria celor născute între anii 2003-2004 s-a clasat pe locul secund.

În etapa a 4-a: Demaco Sărmaş – PC 2016 Topliţa 3-7, Balla Péter (3), Cămpean Zoltán (2) és Eigel Csaba (2).