Până duminică, 1 iulie, persoanele dornice de voluntariat, care au împlinită vârsta de 16 ani încă se pot înscrie la evenimentul Ceaun Borsec Festival. Festivalul multietnic de arte și gusturi culinare va avea loc în stațiunea Borsec, în perioada 12-15 iulie 2018. Ce oferă festivalul voluntarilor și participanților? Colaboratori profesioniști, cunoașterea gastronomiei a zece minorități… Continuă »

  Ceaun Borsec Festival dorește să ofere un loc important și fotografiei, iar iubitorii acestei arte o să aibă parte și de alte surprize. Tema expoziției este – nici nu se putea altfel – „APA”.     Parcul central din Borsec va fi gazda unei expoziții de fotografie unice, realizată în parteneriat cu ALPIN FILM… Continuă »

Competiția de Cros Montan Borsec 2018   Organizatorii Ceaun Borsec Festival vã invitã la prima ediție a concursului de alergare montanã Cupa BORSEC 2018.  Cei care iubesc alergarea montanã sunt poftiți sã descopere pe 14 iulie un traseu de poveste, cu plecare din inima orașului Borsec pânã pe vârful Fãget și retur. Vârful Fãget oferã o panoramã… Continuă »

Astăzi, 23 iunie s-a desfăşurat la Braşov un concurs de tenis de masă de categoria A, cu participare a 114 de sportivi. Iată rezultatele sportivilor din Topliţa: Balla Peter s-a clasat pe primul loc, iar Câmpean Zoltan pe locul 33.

Ceaun Borsec Festival vă oferă jocuri, surprize și concerte cu intrare liberă – vor urca pe scenă Timpuri Noi, Fanfara Transilvania, Herczku Ágnes &; Nikola Parov Quartet din Budapesta, Mircea Vintilă, Nightlosers și alții. Accesul la festival este gratuit și vă așteptăm în număr cât mai mare să petreceți trei zile memorabile. Au mai rămas… Continuă »

S-a încheiat Cupa Valea Mureşului la tenis de masă la care au participat 11 echipe. Cupa a fost câştigată de echipa din Topliţa cu maximum de puncte. Iată ultimele rezultate: Delhegy Ciumani – P.C. 2014 Topliţa 1-9 (Bobis Grigore 3, Balla Péter 3, Urzica Ioan 2, Bobis/Balla 1).Katorzsa Suseni – P.C. 2014 Topliţa 2-8 (Urzica… Continuă »

Clubul de karate Shodan din Topliţa a participat la două competiţii de carate. Astfel la Tuşnad, unde au participat 14 cluburi din ţară cu 230 de sportivi, topliţenii au obţinut următoarele rezultate: la categoria 12 ani: Forkia Istvan a obţinut locul 2 la kata, la categoria celor de 7 ani Citirigă Tara a obţinut locul… Continuă »