Între 29-30 octombrie s-a desfășurat la Târgu Mureș concursul de atelaje canine Dryland Mureș Cup 2.0, la care au participat 47 de concurenți din județele: Cluj, Bistrița, Alba, Mureș și Harghita. La acest concurs au fost prezenți campioni mondiali și campioni europeni. Toplițeanul Marc Gabi a participat la categoria B1 (6 câini husky), a obținut… Continuă »

Între 8-9 octombrie s-a organizat la Borsec un concurs de atelaj canin pe roți, la care au participat 18 echipe din București, Cluj, Târgu Mureș, Bălan, Borsec și Toplița. Concurentul toplițean Marc Gabi a obținut medalia de aur la categoria C1 (4 căini husky). Organizatorul concursului a fost Molnar Sandor.

Între 8-9 octombrie s-a desfășurat la Odorheiu Secuiesc concursul Nektaria la care au participat 160 de apicultori. Toplițeanul Tokes Attila a obținut două medalii de bronz. Astfel au fost apreciate mierea din rapiță și de miere polifloră.

În cadrul campionatului național de volei: cadeți – băieți: CSȘ Toplița – CSȘ Suceava 3-0, la fete: CSȘ Toplița – CSȘ Buzău 3-0. La juniori: băieți: CSȘ Toplița – CSȘ Buzău 0-3.