Între 25-26 martie s-a desfășurat la Remetea Cupa Dryland de atelaj canin, cu participarea a sportivilor din județele Alba, Cluj, Bistrița și Harghita. Din județul nostru au fost prezenți sportivi din Borsec, Miercurea Ciuc, Bălan, Ciumani, Sărmaș. Lungimea de concurs a fost de 6,5 km. La eveniment a participat și primarul localității domnul Laczkó-Albert Elemér…. Continuă »

Juniori: CSȘ Toplița – Viitorul Cluj 0-3, cadeți CSȘ Toplița – Viitorul Cluj 3-0.

Duminică, 19 martie, a avut loc la Borsec, turneul PRIETENIEI de futsal. Au participat echipele PHOENIX BORSEC, Old boys Borsec, Korona Tulgheṣ, Moszkva Gheorgheni, Galaxy Ditrău, Thunders Sărmaṣ, Tornado Toplița, Stînceni. Căștigătorii turneului au fost Korona Tulgheṣ!!!Locul 2 Tornado Toplița, Locul 3 Moszkva Gheorgheni. Sponsorilor: Primăria Borsec, Romaqua Group Borsec, s.c Panferanto srl,s.c.Izvorul srl.

Azi 5 martie s-a desfășurat la Buzău Campionatul Național de Karate la care au participat 650 de sportivi din 35 de cluburi. La acest concurs a fost prezent și A.S. Shodan din Toplița și au cucerit 14 medalii. Rezultatele: categoria 9-10 ani: Trif Iosif Alexandru locul 1 la kata și 2 la kumite, Cernat Alexia… Continuă »