Vă invităm la spectacolul de teatru Avarul de miercuri, 22 februarie 2012, vei putea castiga la tombola organizata de Casa de cultura Toplita. Spectacolul va fi de la 17,00 sau 19, 00 pentru ca tu să poti participa în tihnă, să savurezi o poveste cu tâlc, asemeni momentelor cand erai mititel si când ţi se citeau povesti de către bunica sau de către mama ta.
Pentru info sau rezervări bilete: tel 0720065998, sau 0748261016, la Biroul Unic al Primăriei. La noul chiosc din incinta Casei de cultură vei putea servi o cafea sau un ceai, într-o companie prietenoasă, inainte sau după spectacolul de teatru, şi, de ce nu, poate doriţi şi o fotografie cu actorii de la Teatrul Naţional Bacovia, pentru asta nu uita, vino putin mai repede.
Ai această ocazie unică, extraordinară să te întâlnești cu marele clasic MOLIERE, căci, într-un unic fel de prezentare şi întrun loc unic în care se construiesc amitirile, de cea mai înaltă ţinută, vei avea parte de revelaţii pe care un om obişnuit nu le poate avea decât în contactul direct facilitat de o operă de teatru.
Pretul biletelor: 10 lei pensionari şi copii, 15 lei adulti.
În fiecare clipă în lume se petrece ceva deosebit, tu alegi dacă vrei să fi alături de cei 17 actori care cu siguranţă vor face un show de neuitat, spre deliciul tuturor.
În speranta că am venit întru indeplinirea dorinţelor tale,
TE asteptăm!
Info: Viorica Lazăr

Fi primul informat, abonează-te la ştiri prin flux RSS sau email!

Părerea ta contează!